grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Реконструкција магистрале и „адаптације“ бензиских пумпи узрок саобраћајних гужви у Игалу

Nas11042019Служба комуналне полиције и инспекцијског надзора је редовним контролама у претходом периоду извршила инспекцијски надзор на двије бензиске пумпе, у Бијелој и у Мељинама, гдје су комунални инспектори контатовали да се изводе грађевински радови на реновирању постојећих објеката, пословних просторија, резеровара за гориво и надстрешница.

Инвеститори доо С&М Херцег Нови (Бијела) и Милена, Дамјан, Невена и Даница Алексић (Мељине) на увид су дали пријаву адаптације Министарству одрживог развоја и туризма и Урбанистичко грађевинској инспекцији.
Визуелним опажањем на лицу мјеста, може се констатовати да радови у извођењу превазилазе опис радова који подразумијевају адаптацију. О таквом утврђеном чињеничном стању, сачињени су записници, који су и прослијеђени Министарству одрживог развоја и туризма, односно надлежној инспекцији.

Због извођења ових радова, грађани су претходних дана били приморани да гориво сипају на бензиској пумпи у Игалу, што је, уз извођење радова на магистрали-реконструкције дијела магистралног пута Дебели бријег-Херцег Нови, додатно проузроковало саобраћајне проблеме.