grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Октобарски базар на Шкверу и у Игалу

  • четвртак, 27 септембар 2018 09:20

Herceg Novi22032016У циљу промоције домаћих производа и традиционалних заната, те њиховог бољег пласмана кроз трговинску и туристичку понуду, Општина Херцег-Нови посредством Секретаријата за туризам, економски развој и предузетништво организује Октобарски/јесењи базар који ће бити одржан у суботу и недељу, 27. и 28. октобра ове године, на двије локације на Шкверу и у Игалу (Омладински парк) – а у оквиру програма обиљежавања Дана града.

Учесницима Октобарског/јесењег базара ће бити обезбијеђени бесплатни штандови и  базар је, осим промотивног, такође и продајног карактера. Позивамо све заинтересоване субјекте (правна и физичка лица) да узму учешће и представе се са својом понудом, изложе своје производе и на тај начин промовишу своју дјелатност, производе, идеје и креације.
Потребно је да осим личних података, излагачи наведу тип производа и роба које желе да представе на базару, при чему се предност даје домаћим производима и традиционалним занатима и рукотворинама. Препродаја није дозвољена.
Из Секретаријата за туризам, економски развој и предузетништво напомињу да попуњену пријаву треба доставити најкасније до 20.10.2018. године до 15h, у електронској форми на е-mail адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , или лично у просторијама Општине, Трг маршала Тита 2, на другом спрату, канцеларија број 59. Контакт тел: 032/321-052, локал 272.

Пријава за Октобарски-јесењи базар (.pdf)