logo
Opština Herceg-Novi
Zvanični internet portal

Svečano otvoren novi studio Radio Televizije Herceg-Novi

  • petak, 16 avgust 2019 13:59

NAS16082019aaaHerceg Novi je dobio gradsku televiziju, čiji početak rada je sinoć zvanično obilježen. Otvaranje novog studija RTVHN predstavlja važan trenutak za grad i građane, kojima će ovaj medij u kratkom roku postati osnova za informisanje, potreba, navika i užitak, poručio je predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić.

Opširnije...

Fikret Abdić u posjeti Herceg Novom: Brojne mogućnosti za saradnju dvije opštine

  • petak, 16 avgust 2019 09:09

VELKLLAD16082019Načelnik Opštine Velika Kladuša Fikret Abdić sa saradnicima je juče posjetio Herceg Novi gdje su se sastali sa predsjednikom Opštine Stevanom Katićem. Abdić je iskazao interesovanje za saradnju i prepoznao našu Opštinu kao poželjnog partnera u realizaciji prekograničnih projekata.

Opširnije...

U manastiru Savina pred velikim brojem vjernika obilježena slava osnivača grada

  • četvrtak, 15 avgust 2019 17:32
SlavaGrada2019U manastiru Savina danas je obilježena slava zaštitnika grada Herceg Novog – Svetog arhiđakona Stefana.
Opširnije...

Raspisan Javni poziv za sporazumni prestanak radnog odnosa uz isplatu otpremnine

  • srijeda, 14 avgust 2019 15:49

ZgradaOHNNatpis26092018Predsjednik Opštine Herceg Novi raspisao je Javni poziv za sporazumni prestanak radnog odnosa uz isplatu otpremnine, a koji se odnosi na: Opštinu Herceg Novi, JU „Gradski muzej Mirko Komnenović i galerija Josip Bepo Benković“, JUK „Herceg fest“, JU „Gradska biblioteka i čitaonica Herceg Novi“, „Dnevni centar za djecu sa smetnjama i teškoćama u razvoju“ doo Herceg Novi, „Agencija za razvoj i zaštitu Orjena“ doo Herceg Novi, „Agencija za gazdovanje gradskom lukom“ doo Herceg Novi i „Agencija za izgradnju i razvoj Herceg Novog“ doo Herceg Novi.

Opširnije...

Prijem za predstavnike Matice srpske – Društva članova u Crnoj Gori i polaznike Ljetnje škole srpskog jezika

  • ponedjeljak, 12 avgust 2019 17:07

00U Opštini Herceg Novi danas je upriličen prijem za predstavnike Matice srpske – Društvo članova u Crnoj Gori i polaznike Ljetnje škole srpskog jezika, koje su pozdravili predsjednik Opštine Stevan Katić i konzul Republike Srbije u Herceg Novom Zoran Dojčinović.

Opširnije...