grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanični internet portal

Prijem građana svake druge subote - umjesto neposrednog kontakta, građani da se obrate mejlom

  • petak, 03 april 2020 11:08

zgrada opstinePraksa prijema građana svake druge subote u Opštini Herceg Novi, koja se sprovodi od jula 2017. godine, odlaže se do daljnjeg, odnosno dok traje epidemija korona virusa.

Opširnije...

Opština Herceg Novi postupa u skladu sa novim mjerama NKT

  • četvrtak, 02 april 2020 17:18

zastavahnkulaShodno mjerama Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti, kojima su propisane zabrane izlaska iz objekta stanovanja, Opštinski tim za zaštitu i spašavanje će u narednom periodu pod posebnim okolnostima i uz potrebne potvrde građanima Herceg Novog izdavati potvrde o izlasku iz objekta stanovanja u periodu zabrane. 

Opširnije...

Prihodi budžeta Opštine Herceg Novi za mart smanjeni za 40%

  • srijeda, 01 april 2020 09:40

zgrada opstineMjere i preporuke koje su donesene tokom marta povodom epidemije koronavirusa znatno su uticale i na punjenje budžeta Opštine Herceg Novi.

Opširnije...

Zasijedao Opštinski tim za zaštitu i spašavanje: Rigoroznije mjere i kontrola poštovanja naredbi i preporuka

  • četvrtak, 26 mart 2020 18:53

00timohnU Velikoj sali Skupštine opštine Herceg Novi danas je održan sastanak Opštinskog tima za zaštitu i spašavanje, kojim je predsjedavao predsjednik Stevan Katić. Zaključeno je da je po svim tačkama sa prošlog sastanka reagovano, a određene su i nove mjere i odluke za postupanje građana i preduzeća čiji je osnivač Opština, kao i privrednih subjekata u našem gradu.

Opširnije...

Apel apotekama, bankama, trgovinama: Pomozite rad volontera

  • utorak, 24 mart 2020 18:12

rad novskih volontera 1Volonteri Opštine Herceg Novi i opštinske organizacije Crvenog krsta svakog dana na terenu pomažu starijim sugrađanima i ostalima koji spadaju u posebno zdravstveno ugroženu grupu da nabave namirnice, ljekove, sredstva za higijenu, plate račune.

Opširnije...