grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanična internet prezentacija

Čestitka povodom Kurban bajrama

Katic-SamardzicSvim vjernicima islamske vjeroispovijesti, predstavnicima Islamske zajednice Crne Gore i glavnom imamu za Boku Kotorsku i Budvu, efendiji Mehu Martinoviću upućujemo iskrene čestitke povodom Kurban bajrama, u ime Opštine Herceg Novi i svoje lično ime.

Želimo vam da najveći islamski praznik provedete sa svojim najbližima, u zdravlju, ljubavi, miru i veselju.

Nažalost, Kurban bajram dočekujete u momentu kada se svi suočavamo sa velikim izazovom borbe za suzbijanje pandemije virusa Covid-19, zbog čega je njegovo obilježavanje ove godine nešto drugačije.

U teškim vremenima najvažniji su sloga, solidarnost, međusobno razumijevanje i pomaganje. Na to nas danas podsjeća Kurban bajram, koji je simbol približavanja među ljudima.

Čestitamo vam ovaj praznik u vjeri da ćemo zajedničkim snagama prevazići svaki izazov, da ćemo uvijek podržavati, štititi i čuvati jedni druge.

PREDSJEDNIK OPŠTINE       PREDSJEDNIK SKUPŠTINE OPŠTINE
       Stevan Katić                                  Nikola Samardžić

Poziv predsjednika Opštine Herceg Novi državnim organima: Otvorite granice Crne Gore za Srbiju i Rusiju, spasite ostatak sezone

  • utorak, 28 jul 2020 15:01

Katic28072020Crna Gora doživljava krah turističke sezone, koji bi značajno moglo ublažiti otvaranje granica sa Srbijom i Rusijom, zbog čega apelujem na državne organe da razmotre svoje odluke i pod određenim uslovima dozvole ulazak građana iz ovih zemalja, poručuje predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić.

Opširnije...

Rad sa strankama obustavljen do 10. avgusta, izuzev Građanskog biroa, šaltera za utvrđivanje i naplatu lokalnih javnih prihoda i matičara

  • četvrtak, 23 jul 2020 16:19

Gradjanski biro jul 2020Predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić donio je Naredbu kojom se obustavlja rad sa strankama u organima i službama Opštine Herceg Novi do 10. avgusta, kako bi se smanjila mogućnost ostvarenih kontakata usljed epidemije virusa covid-19.

Opširnije...

Telegram predsjednika Opštine, Stevana Katića povodom smrti Darinke Matić Marović

  • srijeda, 15 jul 2020 14:31

darinkammmemoriamPovodom smrti dirigentkinje i muzičkog pedagoga Darinke Matić Marović izražavam iskreno saučešće porodici i kolegama, u svoje lično i ime Opštine Herceg Novog.

Opširnije...

Rad sa strankama samo u Građanskom birou Opštine Herceg Novi

  • srijeda, 15 jul 2020 11:37

Gradjanski biro jul 2020Zbog pogoršanja epidemiološke situacije i porasta broja zaraženih u Herceg Novom, predsjednik Opštine donio je naredbu da će rad sa strankama od danas biti obavljan samo u Građanskom birou Opštine.

Opširnije...