grbHNnew
Opština Herceg-Novi
Zvanični internet portal

Zablistalo Stepenište Danice Tomašević

  • četvrtak, 04 jun 2020 13:28

00stepdt2020Stepenište Danice Tomašević, koje povezuje Njegoševu ulicu sa Šetalištem Pet Danica, dobilo je novi izgled i bolju funkcionalnost.

Opširnije...

Predstavnici Agencije za lokalnu demokratiju u posjeti Herceg Novom: Kuća Iva Andrića kao pokretačka tačka za muzej zajednice

  • četvrtak, 04 jun 2020 10:34

ALD u HNTok realizacije projekta ”CoCoTour” u kojem je opština Herceg Novi partner bio je povod za ovonedjeljni sastanak predsjednika Opštine  Herceg Novi, Stevan Katića sa predstavnicima Agencije za lokalnu demokratiju.

Opširnije...

Sastanak čelnika Herceg Novog i Trebinja na otvorenom graničnom prelazu: Među bratskim gradovima ne smije biti barijera

  • utorak, 02 jun 2020 10:31

NSL 01062020Među bratskim gradovima i narodima ne smije biti barijera, poručili su danas predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić i gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić. 

Opširnije...

Novske porodice dobile 22 stana u okviru Regionalnog stambenog programa

  • utorak, 02 jun 2020 10:23

stanisicU okviru Regionalnog stambenog programa u Herceg Novom su 22 stana dobile porodice raseljenih i interno raseljenih lica koja su svoje utočište nakon izbijanja sukoba na prostoru bivše Jugoslavije našle u Crnoj Gori, i koji su konačno na ovaj način riješile svoje stambeno pitanje.

Opširnije...

Hotelijeri podržali kampanju ”Herceg Novi te zove”

2905nslHercegnovski hotelijeri pohvalili su i podržali promotivnu kampanju ”Herceg Novi te zove” Turističke organizacije Herceg Novi, koja promoviše naš grad kao ”Covid-free” destinaciju koja je učinila sve neophodno da se turisti osjećaju sigurno i kao kod svoje kuće

Opširnije...