logo
Opština Herceg-Novi
Zvanični internet portal

14.10. - Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za samozapošljavanje

  • ponedjeljak, 14 oktobar 2019 15:27

zgradaohnZavod za zapošljavanje Crne Gore objavio je danas  Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za samozapošljavanje. Rok za predaju prijedloga projekata je 27. novembar 2019. godine u 15 sati.

Opširnije...

Deratizacija javnih površina 15. oktobra

  • ponedjeljak, 14 oktobar 2019 09:32

zgradaohnSekretarijat za komunalne djelatnosti, ekologiju i energetsku efikasnost, obavještava  građane da će na teritoriji Opštine Herceg Novi u utorak,  15.10.2019. godine biti obavljena deratizacija javnih površina.

Opširnije...

Savezni džez orkestra mladih muzičara Njemačke večeras u Dvorani Park

  • petak, 11 oktobar 2019 14:57

Dani Njemacke-2019-pozivnicaVečeras u Dvorani Park osvjedočene ljubitelje džeza u Herceg Novom očekuje prava poslastica – nastup Saveznog džez orkestra mladih muzičara Njemačke „BuJazzO”.

Opširnije...

Održana radionica Službe zaštite i spasavanja u naselju Sutorina – zaseok Čenići

  • petak, 11 oktobar 2019 09:02

SZISPSlužba zaštite i spasavanja Opštine Herceg Novi održala je radionicu u prostorijama MZ Sutorina, na temu „Prevencija i reagovanje u slučaju požara u Opštini Herceg Novi“, u sklopu projekta „Hitna pomoć i prevencija katasrofa u Crnoj Gori“.

Opširnije...

Održana treća radionica „Operativni menadžment u turizmu“

  • ponedjeljak, 07 oktobar 2019 15:43

Radionica „Operativni menadžment u turizmu“, u realizaciji Turističke organizacije Herceg Novi i profesora Iva Županovića, održana je prošlog petka u Velikoj sali Skupštine opštine Herceg Novi. 

Fokusi treće radionice bili su na parametrima likvidnosti turističkih kompanija, odnosu gotovog novca i kratkoročnih obaveza, kao i kompletne kratkoročne imovine koja pored gotovog novca uključuje potraživanja i zalihe, a u odnosu na dospjele obaveze.

Opširnije...