logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Програм Европа за грађане: Одобрен још један пројекат у којем је партнер Општина Херцег Нови: „SHELTER“

TrgNikoleDjПројекат „Еволуција солидарног удомљавања посматрана кроз европске регије“, или кратко „SHELTER“ у којем је партнер Општина Херцег Нови одобрен је у оквиру програма Европа за грађане.

Опширније...

Једногласно усвојен Предлог Одлуке о измјенама и допунама Одлуке о учешћу Општине Херцег Нови у рјешавању стамбених питања државних службеника и намјештеника

Skup1108 0Предлог Одлуке о измјенама и допунама Одлуке о учешћу Општине Херцег Нови у рјешавању стамбених питања државних службеника и намјештеника једногласно је усвојен данас на трећој ванредној сједници Скупштине општине Херцег Нови.

Опширније...

Општина поклања уџбенике првацима, следеће године књиге за све основце

00Општина Херцег Нови обезбиједиће комплете уџбенике за све ђаке-прваке у нашем граду.

Опширније...

Херцег-Нови домаћин црногорског финала „City Games“

NasCG19072017Популарне љетне игре „City Games“ долазе ускоро до врхунца црногорског дијела овогодишње турнеје - великог финала у Херцег-Новом 27. јула.

Опширније...

За дигиталне садржаје на Канли кули 213.000 еура из европских фондова

NAsKOnf11072017Пројекат у којем је партнер Општина Херцег Нови „Иновативни приступ и дигитални садржаји у историјским утврђењима - Fortress ReInvented“ представљен је јуче у Подгорици, на свечаној конференцији поводом почетка спровођења пројеката изабраних за финансирање у оквиру првог позива INTERREG IPA програма прекограничне сарадње Хрватска - Босна и Херцеговина- Црна Гора 2014-2020.
Опширније...