logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Окончана трећа редовна сједница Скупштине општине Херцег Нови: Усвојене 22 тачке

  • четвртак, 12 октобар 2017 07:45

SOHN 11102017На трећој редовној сједници Скупштине општине Херцег Нови одборници су усвојили 22 тачке предложеног дневног реда.

Опширније...

Тијело Светог Леополда поново у његовом родном граду

SVL 01Тијело Светог Леополда Мандића поново је у његовом родном граду.

Опширније...

Завршни састанак Организационог одбора поводом доласка тијела Св Леополда: Спроведене све преузете обавезе, сарадња на високом нивоу

  • понедјељак, 11 септембар 2017 14:30

OOLeop11092017Родни град Св Леополда спреман је за долазак тијела овог великог свеца, све службе и предузећа спровели су преузете обавезе и међусобна сарадња је на високом нивоу, констатовано је данас на завршном састанку организационог одбора у малој сали Општине Херцег-Нови.

Опширније...

У току Јавни позив за давање предлога кандидата за додјелу Октобарске награде и Повеље Општине Херцег Нови: Рок за предају предлога 15.09.

  • уторак, 05 септембар 2017 08:53

HN Sahat kulaПредлагање кандидата за додјелу Октобарске награде и Повеље Општине Херцег Нови је у току, а крајњи рок за предају предлога је 15. септембар.

Опширније...

Одржан други састанак ОО поводом доласка тијела Св Леополда у Херцег Нови: Град ће спремно дочекати великог свеца

leopold 01Херцег Нови ће спремно дочекати долазак тијела Св Леополда у родни град и активности на припреми тог догађаја теку планираном динамиком, потврђено је данас на другом састанку организационог одбора који је формирала локална управа.

Опширније...