logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Обиљежен Дан општине Котор Варош: Пријатељство са Херцег-Новим основ за даље повезивање

NasKoVa260420174Пријатељство Херцег-Новог и Котор Вароши традиција је коју поштујемо и настављамо да његујемо, поручено је поводом прославе дана ове општине у Републици Српској, којој је присуствовао начелник Службе за заједничке послове и информационе системе Општине Херцег Нови Синиша Ћурчија, на позив начелника Општине Котор Варош Зденка Сакана.

Опширније...

ЧЕСТИТКА ВАТЕРПОЛО КЛУБУ ЈАДРАН ЦАРИНЕ ХЕРЦЕГ-НОВИ

  • понедјељак, 24 април 2017 11:22

Jadran titula 2017Поводом новоосвојене, поново одбрањене титутле ватерполо првака Црне Горе нашим златним момцима, делфинима Ватерполо клуба ЈАДРАН ЦАРИНЕ, стручном штабу и управи упућујемо срдачне честитке и желимо да наставе путем најбољих и путем побједа, што дугују својој ускоро вијек дугој традицији.

Опширније...

Министар Љумовић у посјети Херцег-Новом: Именовани чланови Савјета Филмског фестивала

Nas21042017Министарство културе и Општина Херцег-Нови имају сталну и проактивну линију сарадње, а једна од кључних позиција тог односа и ове године ће бити „Филмски фестивал Херцег Нови - Монтенегро филм фестивал“, који је манифестација од посебног значаја за Црну Гору, поручио је током данашње посјете Херцег Новом министар културе Јанко Љумовић.

Опширније...

Семинар чланова и партнера АЛДА-е у Херцег-Новом

NAsSemBM20042017У Херцег-Новом је у току семинар за чланове мреже Европске асоцијације за локалну демократију (АЛДА) и партнере из Црне Горе, који је окупио 25 представника црногорских општина, АЛДА-е, Агенције за локалну демократију и НВО сектора.

Опширније...

Службе раде на санацији посљедица јаког невремена

Otklanjanje posljedica nevremenaХерцег-Нови је током протекле ноћи погодило јако невријеме, које је нанијело материјалну штету на више локација широм града.

Опширније...