grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Затражена асистенција турске амбасаде и надлежног министарства

  • понедјељак, 24 новембар 2014 16:00

застава општинеПредсједник општине Милан Вајагић упутио је писмо амбасади Турске у Црној Гори и надлежном министраству у ком тражи посредовање у заказивању састанка са турском компанијом Ћеликћоглу која изводи радове на канализационој и водоводној инфраструктури.

Састанак са компанијом Ћелтикћоглу, која изводи радове на канализационој и водоводној инфраструктури, а на којем би се заједнички сагледала актуелна ситуација на терену и планирала динамика наставака радова, затражен је још прошле седмице, али до њега није дошло.
На тражени састанак, компанија Ћелтикћоглу није одговорила на начин који би се сматрао адекватан тренутној ситуацији. Рок за завршетак пројекта, који је трећим анексом уговора договорен за фебруар 2015., поново се доводи у питање јер интензитет којим се радови обављају није одговарајући.

Због свега овога, предсједник општине Милан Вајагић затражио је асистенцију турске амбасаде и надлежног министраства не би ли се састанак са извођачен радова уприличио у скорије вријеме.