logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Јавни позив за давање у закуп локација у имовини Општине за постављање привремених објеката путем јавног надметања

ZGRADAOHNДирекција за имовину и заступање објавила је Јавни позив за давање у закуп локација у имовини Општине Херцег-Нови за постављање привремених објеката путем јавног надметања. Према овом Јавном позиву, Општина даје у закуп за постављање привремених објеката 37 локација, са утврдјеним почетним цијенама закупа.

Опширније...

Јавни позив за давање у закуп пословног простора у имовини Општине Херцег-Нови путем достављања затворених понуда

ZOP2017Дирекција за имовину и заступање објавила је Јавни позив за давање у закуп пословног простора у имовини Општине Херцег-Нови путем достављања затворених понуда. Према овом Јавном позиву, Општина Херцег-Нови даје у закуп пословни простор у Херцег-Новом, у згради Радио Херцег-Новог, Трг Белависта.

Опширније...

Јавни позив за давање у закуп локација за постављање привремних објеката сезонског карактера путем јавног надметања

herceg novi panoramaДирекција за имовину и заступање Општине Херцег-Нови објављује Јавни позив за давање у закуп локација за постављање привремних објеката сезонског карактера путем јавног надметања.

Опширније...

Пети јавни позив за продају путничких моторних возила

OPSTINA2016Дирекција за имовину и заступање Општине Херцег-Нови објавила је Пети јавни позив за продају путничких моторних возила путем прикупљања понуда.

Опширније...

Четврти јавни позив за продају путничких моторних возила

ZOP2016Дирекција за имовину и заступање Општине Херцег-Нови објавила је Четврти јавни позив за продају путничких моторних возила путем непосредне погодбе.

Опширније...