logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Јавни позив за давање у закуп промо кућица

DPHNЈУК  “Херцег фест” објавио је Јавни позив за давање у закуп промо кућица путем јавног надметања. Предметне промо кућице се дају у закуп за потребе излагања и продаје хране и пића током новогодишњих и божићних празника у сусрет 50. Празника мимозе, а почетна цијена закупа за сваку износи 400 еура за мјесец дана.

Опширније...

Јавни позив за давање у закуп ЛЕД рекламних табли

ZOpstine26112015Дирекција за имовину Општине Херцег Нови расписала је Јавни позив за давање у закуп ЛЕД рекламних табли путем јавног надметања, на двије локације у Игалу: преко пута парка Илије Зековића и у Улици Сава Илића, код поште.

Опширније...

Други јавни позив за давање у закуп пословног простора у Игалу

  • четвртак, 01 новембар 2018 08:19

ZgradaOHNNatpis26092018Дирекција за имовину расписала је Јавни позив за давање у закуп пословног простора у имовини Општине Херцег-Нови путем достављања затворених понуда.

Опширније...

Јавни позив за давање у закуп пословног простора у Игалу

ZGRADAOHNДирекција за имовину расписала је Јавни позив за давање у закуп пословног простора у имовини Општине Херцег-Нови путем достављања затворених понуда.

Опширније...

Трећи Јавни позив за давање у закуп локација у имовини Општине Херцег Нови за постављање привремених објеката путем јавног надметања

HNskverДирекција за имовину и заступање објављује трећи Јавни позив за давање у закуп локација у имовини Општине Херцег Нови за постављање привремених објеката путем јавног надметања. Према тексту Јавног позива, у закуп се даје седам локација за потребе постављања привремених објеката. Заинтересована лица могу извршити увид у скице локација у канцеларији 88 на трећем спрату- Секретаријат за просторно планирање и изградњу Општине Херцег Нови, у вријеме пријема странака.

Опширније...