logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Град наставља са улагањем у Службу заштите и спасавања: Нове заштитне униформе, шљемови и цистијерна за ефикаснији рад

Nas23082018Херцегновска Служба заштите и спасавања добила је нове шљемове и заштитну опрему за улазак у ватру, као и цистијерну капацитета 13 кубика.

Опширније...

Херцег-Нови добио друго добровољно ватрогасно друштво: За бољу заштиту Луштице

NAsVAtr08062018Добровољно ватрогасно друштво Луштица унаприједиће заштиту становника и имовине на полуострву Луштица и допринијети спремнијем реговању у случају ванредних ситуација, поручио је Предсједник Општине Херцег-Нови Стеван Катић на синоћној донаторској вечери поводом оснивања ДВД Луштица.

Опширније...

07.06. - Донаторско вече поводом оснивања ДВД Луштица

PozLus01062018Након прошлогодишњих пожара који су задесили наш град и окружење, а у којима је велику штету претрпјело полуострво Луштица, Општина Херцег Нови, Служба заштите и спасавања и мјештани Луштице иницирали су оснивање Добровољног ватрогасног друштва Луштица.

Опширније...

Од сјутра забрана ложења и употребе ватре на отвореном

VatraОдлука о забрани ложења и употреби ватре на отвореном простору ступа на снагу сјутра, 01. јуна и важиће до 30. септембра 2018. године.

Опширније...

Херцегновски ватрогасци спремни за љетњу сезону

Nas15052018Херцегновски ватрогасци спремно дочекују љетњу сезону, а како је прошле године највише пожара било на Луштици, поред Добровољног ватрогасног друштва Бијела, планирано је и формирање  друштва на Луштици. У сарадњи са Директоратом за ванредне ситуације набављено је и  пловило које је стационирано у Порто Монтенегру.

Опширније...