logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Први у Црној Гори: Служба заштите и спашавања Општине Херцег Нови добила пса трагача, слиједи обука за К-9 сертификат

NAsSLZas24022017Служба заштите и спашавања Општине Херцег-Нови прва је служба овог типа у Црној Гори која има пса трагача, а очекују да ће бити и први у држави који ће посједовати међународни К9 сертификат.

Опширније...

Ватрогасци “спасили” станара у Норвешкој 6

naslovnavatПрипадници херцегновске Службе заштите и спасавања и Комуналне полиције извршили су јутрос симулацију евакуције повријеђеног лица из једног од солитера у Норвешкој улици у Игалу.

Опширније...

23.12. - Тактичко-показна вјежба Службе заштите и спасавања

  • сриједа, 21 децембар 2016 16:30

edukacija osnovacaСлужба заштите и спасавања Општине Херцег Нови ће у петак, 23.децембра одржати тактичко-показну вјежбу у Игалу, обавјештавају грађане како не би дошло до непотребне узбуне и панике.

Опширније...

Ново навално возило за већу безбједност грађана

  • четвртак, 27 октобар 2016 08:54

NasNVatVoz27102016Херцегновска Служба заштите и спасавања наставља са набавком нове и модернизацијом постојеће опреме – од данас им се на располагању налази ново навално возило “Iveco Daily”.

Опширније...

Едукација најмлађих о значају Службе заштите и спасавања: “Хвала вам што нас чувате”

  • сриједа, 28 септембар 2016 13:41

nasVatrVrTopla2016Припадници Службе заштите и спасавања Општине Херцег-Нови дружили су се данас са дјецом из вртића “Наша радост” на Топлој, како би их упознали са значајем рада ове службе и објаснили им како то они штите наше грађане и град.

Опширније...