logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Додијељене општинске дипломе ученицима основних и средње школе

LUCE09062017Предсједник Скупштине општине Херцег-Нови Милош Биговић додијело је данас дипломе и књиге младим Новљанкама и Новљанима који су сенакон основног или средњег школовања окитили признањем „Луча“, као и књиге онима који су били међу првима на државном и међународним такмичењима.

Опширније...

Извршена расподјела средстава за финансирање пројеката НВО

00 webКомисија за сарадњу са невладиним организацијама и расподјелу средстава за пројекте, планове и програме рада невладиним организацијама на подручју Општине Херцег-Нови на основу критеријума о начину и поступку расподјеле средстава невладиним организацијама, извршила је расподјелу средстава за финансирање пројеката НВО.

Опширније...

Јавни позив за давање у закуп пословних простора, угоститељског објекта и локација за постављање објеката привременог карактера у Баошићима

Baosici05052017На основу Одлуке са састанка Савјета Мјесне заједнице одржаног 31. марта, Мјесна заједница Баошић расписује Јавни позив за давање у закуп пословних простора,угоститељског објекта и локација за постављање објеката привременог карактера, прикупљањем затворених писаних понуда.
Опширније...

Адаптиране просторије за рад Дневног центра

  • понедјељак, 03 април 2017 12:17

DC03042017Јавна установа Дневни центар за дјецу са сметњама и тешкоћама у развоју Херцег-Нови наставља са радом у новим просторијама у насељу Топла, чију адаптацију је Општина Херцег Нови омогућила уз помоћ невладине организације “Меритум”.

Опширније...

Расписан Конкурс за расподјелу средстава из Буџета Општине Херцег-Нови опредјељених невладиним организацијама у 2017. години

ZGRADAOHNНа основу члана 4. Одлуке о критеријумима, начину и поступку расподјеле средстава невладиним организацијама у Општини Херцег-Нови, Комисија за расподјелу средстава невладиним организацијама расписала је Конкурс за расподјелу средстава из Буџета Општине Херцег-Нови опредијељених невладиним организацијама у 2017. години.

Опширније...