logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Обиљежен Дан побједе над фашизмом на споменику Безметковић

Nas09052019Дан побједе над фашизмом у Херцег Новом је обиљежен полагањем цвијећа на споменик Безметковић на Савини. У име Општине Херцег Нови вијенац су положили предсједник Стеван Катић, одборница Скупштине општине Тамара Вујовић и секретар за друштвене дјелатности и спорт Дарко Класић.

Опширније...

Обиљежено 78 година од погибије народних хероја Спасића и Машере

NAs17042019На градском гробљу на Савини данас су положени вијенци поводом 78 година од погибије народних хероја Милана Спасића и Сергеја Машере.

Опширније...

Реализована Одлука о расподјели средстава спортским организацијама за 2019. годину

NAsSport15032019Секретаријат за друштвене дјелатности и спорт Општине Херцег Нови и спортске организације реализовале су данас усвојену Одлуку о расподјели средстава за 2019. годину.

Опширније...

Одлука о расподјели средстава спортским организацијама за 2019.

ZgradaOHNNatpis26092018Секретаријат за друштвене дјелатности и спорт Опшситне Херцег Нови донио је Одлуку о расподјели средстава спортским организацијама за 2019. годину.

Опширније...

Уручена признања за најуспјешније спортисте 2018. године

NASDjuroRadoПо избору секције спортских новинара нашег града, а уз подршку Секретаријата за друштвене дјелатности и спорт, за најбољег спортисту Херцег Новог за претходну годину проглашен је ватерполиста Ђуро Радовић, коме је синоћ уручено признање на церемонији „Вече шампиона“ одржаној у Дворани Парк.

Опширније...