grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

У Спортском центру Игало завршени радови на замјени паркета: Вриједна инвестиција у окосницу развоја спортског туризма

  • уторак, 29 септембар 2020 10:35

00scigaloУ Спортском центру Игало синоћ је свечано обиљежен завршетак радова на замјени подлоге, па сада дворана са новим паркетом плијени квалитетом и површином парира највећим дворанама у региону.

Опширније...

Расписан Конкурс за додјелу студентских стипендија Општине Херцег Нови за студијску 2020/2021. годину

  • уторак, 29 септембар 2020 10:20

zgrada opstine1604Право на стипендију имају студенти који су положили све испите из претходне године студија и постигли просјечну оцјену 9,00, особе са инвалидитетом, припадници ромске заједнице, корисници материјалног обезбјеђења без обзира на просјек оцјена из претходне године, студенти који су током претходног школовања одлуком надлежног Центра за социјални рад упућени као дјеца без родитељског старања у ЈУ Дјечји дом“Младост“ Бијела без обзира на просјек оцјена из претходне године.

Опширније...

Наставак сарадње Општине и Факултета за менаџмент: Стипендије за 12 новских спортисткиња и спортиста

  • уторак, 22 септембар 2020 16:44

NAs22092020Дванаест спортискиња и спортиста из Херцег Новог добило је стипендије на Факултету за менаџмент, захваљујући сарадњи Општине Херцег Нови и ове образовне установе. То ће омогућити да током студијске 2020/21. године пет одбојкашица клуба „Албатрос“, пет ватерполиста „Јадрана“ и двојица кошаркаша „Приморја 1945“ у нашем граду паралелно нижу спортске и академске успјехе.

Опширније...

У току радови на постављању новог паркета у Спортском центру Игало

SCIgalonslСпортски центар Игало ускоро ће добити нови паркет, квалитета попут оног у највећим спортским салама у региону. Замјена паркетне подлоге је у току и до сада је завршено више од пола посла.

Опширније...

Спортски центар Игало добија нови паркет, квалитета као у Београдској арени и Пиониру

sc igaloПотписан је уговор о замјени постојећег спортског пода у Спортском центру Игало новом паркетном подлогом, која ће бити врхунског квалитета, попут оних у београдским дворанама Арена и  Пионир на којима су наступали највећи спортски асови.

Опширније...