grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Почели радови на адаптацији тротоара у улици Орјенског батаљона

Nas13012020Радови на адаптацији преко 200 метара тротоара у улици Орјенског батаљона започети су и трајаће наредних мјесец дана. Радове вриједне непуних 30 хиљада еура финансира Општина Херцег Нови, а изводи компанија „Роле инжењеринг” према пројекту адаптације који је урадила Агенција за изградњу и развој града.

Опширније...

Уређена новска пијаца сјутра поново отвара своја врата

  • сриједа, 18 новембар 2020 14:50

NSL pijacaВрата главне новске пијаце од сјутра у 9 часова ће бити поново отворена, након што је завршена друга фаза њене адаптације.

Опширније...

Почела санација пута Поробићи-Косићи, који спаја Мојдеж и Мокрине

pocetaksanacijeУ току је санација пута који спаја села Мојдеж и Мокрине. На дионици од засеока Поробићи до Косића почели су радови на равнању и насипању терена.

Опширније...

У току друга фаза проширења пута Крушевице - Врбањ

  • понедјељак, 16 новембар 2020 13:29

Krusevice-Vrbanj1Током протеклог викенда почели су радови у оквиру друге фазе санације локалног пута од Крушевица до Врбања. У овој фази биће урађена проширења на десет локација, на којима је због мале ширине пута била веома угрожена безбједност учесника у саобраћају.

Опширније...

У току асфалитрање у улици Народног фронта у Мељинама

  • сриједа, 02 септембар 2020 12:52

Narodnog fronta u toku asfaltiranje 1У Мељинама је у току асфалтирање улице Народног фронта, која спаја сјеверни дио насеља (преко пута супермаркета Воли) са Јадранском магистралом.

Опширније...