logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

За љепшу слику новских улица: Акција чишћења аутобуских стајалишта

AStajalistaУ Херцег Новом је у току акција чишћења аутобуских стајалишта. Током наредних дана стајалишта која су затрпана плакатима, огласима и пропагандним материјалом, добиће ново лице.

Опширније...

Акција уређења дворишта новских школа и вртића

  • сриједа, 06 септембар 2017 18:36

AkcijaOS IlijaK 1Надлежне општинске службе и предузећа започеле су акцију чишћења и уређења дворишта новских школа и вртића, и то уређењем дворишта Основне школе „Илија Кишић“ у Зеленици. Урађени су послови орезивања стабала, кошења, окопавања и фарбања.

Опширније...

Готов пројекат санације тротоара у Игалу: За љепши изглед Игала и лакше кретање особа са инвалидитетом

Igalo Sava IlicaПројекат санације тротоара у главној улици кроз Игало завршен је и ускоро се може очекивати тендер за избор извођача радова. Ријеч је о дионици у Улици Сава Илића, од хотела „Palmon bay“ до краја Омладинског парка.

Опширније...

02.-07.08. - Привремена измјена режима саобраћаја поред Канли Куле

Capture I bokeške brigadeРади несметаног и безбједног приласка посјетилаца Филмског фестивала Херцег-Нови тврђави Канли Кула, у Улици I бокешке бригаде биће привремено измијењен режим саобраћаја, обавјештавају из Секретаријата за комуналне дјелатности и екологију.

Опширније...

Јавни позив за прикупљање писмених понуда за закуп трасе у циљу обављања посебног вида превоза туристичким возићем на релацији Ђеновићи – Бијела

baosici-imgСекретаријат за комуналне дјелатности и екологију објавио је Јавни позив за прикупљање писмених понуда за закуп трасе у циљу обављања посебног вида превоза туристичким возићем на релацији Ђеновићи – Бијела у Херцег Новом.

Опширније...