logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Локална управа

Други Street art фестивал Херцег Нови оплеменио зидове и укључио младе људе

  • понедјељак, 17 септембар 2018 11:05

NASVRTMUral17092018Други Street art фестивал Херцег Нови окончан је протеклог викенда финалним радовима на чак пет мурала којима су уљепшани градски зидови и фасаде.

Опширније...

Први дан школе: Представници Општине Херцег Нови уручили ђацима поклон-уџбенике и пожељели им успјех

  • понедјељак, 03 септембар 2018 13:57

OŠ Dašo Pavičić prvi dan škole 2Нова школска година данас је почела за ученике четири основне и једне средње школе у Херцег Новом. Традиционално, свечани дочек уприличен је за све ђаке прваке и њихове родитеље, које су дочекали и поздравили директори школа, педагози, учитељи и представници Општине Херцег Нови.

Опширније...

По први пут систематично чишћење и одржавање: Општина Херцег-Нови брине о спомен обиљежјима

  • уторак, 21 август 2018 15:56

NASPB21082018Општина Херцег-Нови започела је систематично чишћење спомен обиљежја на територији града, за шта су по први пут Буџетом планирана средства.

Опширније...

Нобелова награда први у Црној Гори, у Херцег Новом: Стотине посјетилаца у Кући Ива Андрића

  • понедјељак, 20 август 2018 15:47

Dani nobelovca Andrićeve stazenaslovnaДани нобеловца у Херцег Новом“ почели су протеклог викенда у Кући Ива Андрића у Херцег Новом, отварањем изложбе „Писац, дипломата и нобеловац“ захваљујући којој је више стотина посјетилаца први пут у Црној Гори видјело аутентичну  Нобелову награду за књижевност, коју је писац добио 1961. године, као и његов дипломатски ковчег и униформу.

Опширније...

Отворен 13. Guitar art summer fest: Различитост која весели

  • четвртак, 16 август 2018 16:31

NAsGF16082018„Херцег-Нови је богат дивним различитостима које његујемо, а мултикултуралност посматрамо као своју снагу. Баштинимо вриједности које су насљеђе из различитих периода и остајемо град отвореног срца за све пријатеље широм свијета.

Опширније...

HFestlogo

logonew1Bib

Galerija-Josip-Bepo-Benkovic-logo