grbHNnew
Oпштина Херцег-Нови
Званична интернет презентација

Локална управа

Општина Херцег-Нови поклања уџбенике ђацима првих пет разреда

  • понедјељак, 27 јул 2020 13:43

Ilustracija Komplet udzbenika za prvake2020Општина Херцег-Нови ће и ове године обезбиједити уџбенике за најмлађе основце, и то за ђаке првих пет разреда. Јавни позив за набавку комплета уџбеника је у припреми и биће расписан до краја ове седмице.

Опширније...

Херцег-Нови добио Локални акциони план за младе 2020-2021: Потенцијали младих су ресурс за развој заједнице

  • уторак, 07 јул 2020 13:59

ilustracija omladinski parlament07072020Локални акциони план за младе Општине Херцег Нови за период 2020. и 2021. године усвојен је протекле седмице, на 13. редовној сједници Скупштине општине Херцег Нови. Одборници локалног парламента једногласно су подржали Одлуку о усвајању овог документа, који ће бити основ за унапријеђење положаја младих у нашем граду током наредног периода.

Опширније...

Уручене општинске дипломе за 80 најуспјешнијих ученика: Херцег Нови слави знање и младост

  • уторак, 16 јун 2020 14:37

Luce2020Осамдесет ученика из Херцег Новог је у протеклој школској години постигло одличне резултате и у свој град донијело бројне награде. У част ”луча” из основних и средње школе, као и награђених на државним и међународним такмичењима знања, данас је уприличена свечаност у Дворани Парк, на којој им је предсједник Скупштине општине Херцег Нови, Никола Самарџић уручио општинске дипломе и пригодне поклоне.

Опширније...

25. ХАПС: У вријеме пандемије, мало појачај радио

  • сриједа, 15 април 2020 12:19

naslovnaHAPSОд данас, 15. априла до 30. априла трајаће Херцегновске априлске позоришне свечаности, које су у вријеме пандемије мигрирале на радио. ХАПС – Миграције под мотом "Мало појачај радио" у домове уноси другачији, али квалитетан културни садржај – радио драме.

Опширније...

Млади у Херцег Новом желе биоскоп, омладински центар и више културних садржаја

  • четвртак, 27 фебруар 2020 10:01

MladiHNNSLОптимизам и енергија младих представљају основ за развој позитивне снаге друштва, због чега је важно чути њихов глас и пажљиво ослушнути њихове потребе, а млади у Херцег Новом су истакли да желе биоскоп, омладински центар, као и више културних садржаја.

Опширније...

HFestlogo

logonew1Bib

Galerija-Josip-Bepo-Benkovic-logo