logo
Oпштина Херцег-Нови
Званични интернет портал

Успјешан наступ Новљана у Њемачкој: Позив Херцег Новом да угости међународну радионицу за дувачке оркестре

NAsMuz05062019Млади чланови Градске музике Херцег Нови успјешно су учествовали у пројекту међународне радионице за дувачке оркестре у Бабенхаузену у Њемачкој.

Опширније...

Регата „Херцег Нови саилинг тоур 2019’’ отворила сезону

IMG 1937Туристичка организација Херцег Нови у сарадњи са Једриличарским клубом „Југоле Гракалић“, Општином Херцег Нови и Марином&хотел „Лазуре“, организовала је прву једриличарску регату у класи крсташ у акваторијуму херцегновског залива.

Опширније...

Општина Херцег-Нови ће раскинути сваку сарадњу са Морским добром

GRBOHN2019Јавно предузеће Морско добро није партнер Општини Херцег Нови ни грађанима нашег града, нити поштује напоре да се оствари сарадња, показало се објављивањем Јавног позива за надметање за закуп пристаништа и привезишта.

Опширније...

Млади чланови Градске музике Херцег Нови на радионици у Бабенхаузену

NAs27052019Млади чланови ансамбла Градске музике Херцег Нови, осморо дјечака и дјевојчица, сјутра путују за Њемачку, Бабенхаузен, на међународну радионицу за младе који свирају дувачке инструменте.

Опширније...

У Институту Игало обиљежен Дан уставности Норвешке

norweiУ  Игалу је јуче обиљежен Дан уставности Краљевине Норвешке. Овај празник дуже од четири деценије  заједно обиљежавају пацијенти из те скандинавске земље који долазе на рехабилитацију у Институт „Др Симо Милошевић“, њихови домаћини и мјештани Игала.

Опширније...