zgradaohn2022Јавна расправа на Нацрт Одлуке о измјенама и допунама Одлуке о Буџету Општине Херцег Нови за 2022. годину у трајању од 15 дана биће одржана од 28. септембра до 12. октобра 2022. године.

Јавну расправу ће спровести Секретаријат за финансије.
Примједбе, предлози, сугестије и мишљења у писменој форми достављају се на адресу Општине Херцег Нови – Секретаријат за финансије, преко Грађанског бироа Општине Херцег Нови или мјесних заједница, а у електронској форми на е-маил Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript..
Централна јавна расправа биће одржана у сали Скупштине општине Херцег Нови 11.10.2022. године. са почетком у 13:30 часова.
Нацрт Одлуке о измјенама и допунама Одлуке о Буџету Општине Херцег Нови за 2022. годину биће доступан јавности објављивањем посредством Јавног радио дифузног сервиса РТ Херцег Новог и интернет страници Општине Херцег Нови www.hercegnovi.me.
Након спроведене јавне расправе Секретаријат за финансије ће размотрити све примједбе, предлоге, сугестије и мишљења учесника и сачинити Извјештај о спроведеној јавној расправи.

Програм одржавања јавне расправе на Нацрт Одлуке о измјенама и допунама Одлуке о Буџету Општине Херцег Нови за 2022. годину

Закључак