zgradaohn2022Општина Херцег Нови објавила је Јавни позив за организације цивилног друштва које се баве питањима интеграције Рома и Египћана да предложе своје кандидате за чланове радне групе која ће израдити нацрт Локалног акционог плана за социјалну инклузију Рома и Египћана у Општини Херцег Нови за период 2024–2028 год.

nova godina pokloni jelka svece 830x0Секретаријат за локалну самоуправу Општине Херцег Нови данас ће завршити дистрибуцију 300 пакета хране породицама лошијег материјалног стања.

Prijem28122023NSLУ сали хотела “Play” данас је одржан традицонални пријем за бивше раднике локалне управе, у сусрет Новој години.

zgradaohn2022Управа за статистику обавјештава јавност да се прикупљање података за потребе пописа становништва, домаћинстава и станова завршава 28. децембра.

NAsLsamoup

У сусрет новогодишњим и божићним празницима, штићеницима Дневног центра за дјецу са сметњама и тешкоћама у развоју, Дневног боравка за одрасла и стара лица које ради у оквиру НВО “Нова шанса у Новом”, те Дјечијег дома Младост, представници Секретаријата за локалну самоуправу уручили су данас пригодне поклоне.