Vesna SУ сусрет новогодишњим и божићним празницима, Секретаријат за локалну самоуправу Општине Херцег Нови је покренуо акцију набавке поклон-пакета у виду основних животних намирница, како би помогао новским породицама које се налазе у тешкој материјалној ситуацији.

NSL281222Представници Општине Херцег Нови, локалног парламента и Туристичке организације Херцег Нови посјетили су данас Дневни центар за дјецу са сметњама и тешкоћама у развоју, гдје су штићеницима центра уручили поклон пакетиће и новчане ваучере, те њима и њиховим родитељима пожељели срећну Нову годину и још много радосних тренутака и осмијеха.

paketpomociОпштина Херцег Нови је у сусрет Новогодишњим и Божићним празницима покренула акцију набавке поклон - пакета хране у виду основних животних намирница за породице у тешкој материјалној ситуацији.

NSL261022Представници Агенције за заштиту конкуренције одржали су јуче обуку за службенике Општине Херцег Нови, на тему државне помоћи и уноса података у општи регистар државне помоћи.

nas23062022

Нова рампа за особе са инвалидитетом постављена је у Игалу, на плажи испод Титове виле. Ради се о монтажној рампи од нерђајућег челика, која ће олакшати силазак у море лицима слабије покретљивости.