Meljine dron panorama 696x392Из Мјесне заједнице Мељине обавјештавају да су расписали Јавни позив за давање у закуп пословног простора путем јавног надметања за период од 1.8.2024. године до 1.8.2028. године, уз могућност продужења закупа на период од додатних пет година. Рок за подношење пријава је 1.7.2024. године

nas20062024

Дан отворених врата пројекта "Свако дијете је важно - подршка хранитељским породицама, дјеци у хранитељским породицама и породицама у ризику у Никшићу и Херцег-Новом" одржан је данас у фоајеу Дворане Парк. Пројекат заједнички реализују невладина удружења Импулс из Никшића и Центар за подршку локалног и регионалног развоја из Херцег-Новог, а у сарадњи са Центром за социјални рад Херцег Нови и Секретаријатом за локалну самоуправу Општине Херцег-Нови.

zgradaohn2022Из Мјесне заједнице Кумбор објавили су јавни позив за давање у закуп пословног простора који се налази у Кумбору, на кат.парц. 270 КО Кумбор лн.166 површине 389 м2.

zgrada OHN24Мјесна заједница Баошић расписала је Јавни позив за давање у закуп пословних простора (испод трибина пливалишта у Баошићу) и локације за постављање објекта привременог карактера (улаз на пливалиште) прикупљањем затворених писаних понуда.

ZgradaNSL170424Представници Општине Херцег Нови, Министарства рада и социјалног старања и организације HELP, данас су положили камен темељац за изградњу зграде у Немилој у којој ће бити шест станова за расељена и социјално угрожена лица.