Zastava PVK Jadran podignuta na Toru2022Застава Пливачког-ватерполо клуба Јадран подигнута је данас на Тору, чиме су почели програми у част великог јубилеја, 100 година клуба из Херцег Новог.

nas24062022

Новске службе и предузећа спремно дочекују сезону високог ризика од пожара, а посебан акценат биће на појачаном надзору и контроли на терену, саопштено је током данашњег састанка Општинског тима за заштиту и спашавање. Како је закључено, ситуација се прати на дневном нивоу и биће примијењене репресивне мјере према свима који се не буду понашали у складу са правилима и прописима о забрани ложења ватре на отвореном.

Nas21062022a

Херцег-Нови је јутрос дочекао љето програмом у свитање на тврђави Форте Маре. Осмо „Буђење љета“ окупило је велики број Новљана и гостију, који су зраке првог љетњег сунца дочекали уживајући у јединственом погледу на залив, акустичном наступу састава Негативе и вокалу Иване Петерс.

bronze na EP u Pragu jun 2022 RTHN

Новским каратистима Немањи Микулићу и Ненаду Ђуричићу упућујем срдачне честитке поводом освајања бронзане медаље на Првенству Европе у Прагу, у име Општине Херцег-Нови своје лично.

Nas17062022

Херцег-Нови је постао нови члан Европске федерације Наполеонових градова (FECN). Федерација окупља више од 50 градова широм континента, а њен рад фокусиран је на познавање и признавање наслијеђа и утицаја Наполеновог периода у изградњи савремене Европе, као и његове дубоке импликације повезане са различитим перцепцијама нација.