Поводом обиљежавања Дана подружнице Бокељске морнарице Херцег Нови, у суботу, 30. септембра биће забрањен саобраћај Његошевом улицом, на потезу од раскрснице ове са улицом Мића Вавића (зграда Новљанке) до улице Саве Ковачевића, од 16:30 до 17:00 часова.

Ауто-трка М.Б.А.Т. „Поди 2023“ биће одржана у суботу (30. септембар) и недељу (1. октобар) због чега ће повремено бити забрањен саобраћај од кружног тока у Мељинама до Каменог.

Привремено се врши измјена режима саобраћаја у улици Пут партизанских мајки на Топлој, на дијелу улице који води са јужне и источне стране ОШ “Дашо Павичић”, на начин да се забрањује саобраћај за сва возила.

Привремено се врши измјена режима саобраћаја на локалном приобалном путу у насељу Бијела – улице Трећа бијељанска, Бијелских добротвора, Бродоградитеља, Друга бијељанска и Прва бијељанска, на позету од хотела “Делфин” до Дома културе, на начин да се забрањује саобраћај за сва возила.

Plakat peticija InstitutПотписивање петиције за спас Института „Др Симо Милошевић”, у оквиру кампање „Сви заједно као један, Институт је свима вриједан", биће организовано сутра (четвртак, 21. септембар) на шеталишту испред Прве фазе Института, од 18:00 до 21:00 сат.