Због одржавања брдске ауто трке „Камено – Борићи“, саобраћај ће у суботу и недељу, 2. и 3. марта бити забрањен на локалном путу од Каменог ка Борићима од 11.00 до 15.00 часова.

Сабраћај ће привремено бити забрањен сутра, 2. марта кроз Игало и центар града, због несметаног и безбједног кретања свечане карневалске поворке и затварања 55. Празника мимозе, саопштавају из Секретаријата за комуналне дјелатности.

Привремено се мијења режим саобраћаја на дијелу локалног пута у селу Мојдеж, на потезу од скретања за село Сушћепан према селу, на начин да се забрањује саобраћај за сва возила.

У суботу, 17. фебруара, привремено ће бити забрањен саобраћај на локалном путу кроз насеља Ђеновић, Баошићи и Бијела, на потезу од кружног тока у насељу Ђеновић до Дома културе у Бијелој. Забрана ће бити на снази од 9.45 до 16.00 часова.

Из Секретаријата за комуналне дјелатности информишу да су одлуку о измјени режима саобраћаја донијели ради безбједног и несметаног одвијања Феште од мимозе, рибе и вина.

Због несметаног и безбједног кретања поворке и одвијања церемоније свечаног отварања 55. Празника мимозе, у петак, 16. фебруара ће бити измијењен режим саобраћаја од Игала до центра града, саопштавају Секретаријата за комуналне дјелатности.