zgradaohn2022Позивају се невладине организације, које су регистроване у Црној Гори са сједиштем у Херцег Новом, да предложе кандидата за члана Комисије за расподјелу средстава невладиним организацијама.

nas15042024

Побједници прве ултрамаратонске трке Backyard Ultra Montenegro у Црној Гори , која је одржана у Суторини протеклог викенда, су Жудана Ђокић и Милијан Димитријевић.

MemorandumNSL090424Предсједник Општине Херцег Нови, Стеван Катић и директор Фонда за заштиту животне средине, Драшко Бољевић потписали су данас Меморандум о сарадњи који је предуслов за реализацију заједничких пројеката и активности у циљу побољшања заштите животне средине, енергетске ефикасности и квалитета живота.

08042024mk

Предсједница Комисије за расподјелу средстава НВО сектору у Херцег-Новом, Мила Петијевић са члановима, данас је у великој сали СОХН одржала консултативни састанак са представницима невладиних организација, а у сусрет расписивању Јавног конкурса којим је и ове године опредијељено 70 000 еура. Закључено је да у наредних седам дана невладине организације треба да доставе предлоге о приоритетним областима за које мисле да заслужују пажњу кроз будуће пројекте који би требало да се ослањају на стратешки план развоја Херцег-Новог.

zgradaohn2022Комисија за расподјелу средстава невладиним организацијама позива заинтересоване НВО да у понедељак 8.4.2024. године у 10 часова, у Великој сали СО Херцег Нови присуствују консултативном састанку за утврђивање приоритетних области ради расписивања Јавног конкурса за расподјелу средстава НВО.