naslovna24052023

Чланови и управа Фудбалског клуба Игало 1929 уклонили су вјештачку подлогу са помоћног терена чиме је отпочео пројекат реконструкције за који припремне радове финансира Општина Херцег-Нови, а набавку и постављање вјештачке траве као и система за наводњавање терена Фудбалски савез Црне Горе.

naslovna20052023Секретаријат за друштвене дјелатности и међународну сарадњу Општине Херцег Нови потписао је уговоре о суфинансирању за 2023. годину са руководиоцима спортских клубова из Херцег Новог.

00sahhejdaraaКултурни центар Портоновог био је мјесто сусрета шахиста окупљених на IV Турниру „Трофеј Хејдара Алијева” који су организовали Културно економски центар Азербејџан-Црна Гора уз подршку Азмонт Инвестментса, Шаховског савеза Црне Горе и клуба Просвјета из Подгорице.

medjunarodni turnir veterana 2023 NSLНа базену на Шкверу отворен је Трећи међународни ватерполо турнир ветерана „Херцег Нови мастерс“ на којем учествује 21 екипа из чак десет држава Европе.

00odbojka2023У Општини Херцег Нови данас је одржан свечани пријем за чланице и стручни штаб Одбојкашког клуба Херцег Нови, који је ове такмичарске сезоне постигао историјски успјех и у наш град донио пехар шампиона Црне Горе и трофеј купа.