NaslovnaLuce2024Ученицима који су постигли одличан успјех током образовања у основној и средњој школи данас су предсједник Општине Херцег-Нови, Стеван Катић и секретарка за културу и образовање, Ана Замбелић Пиштало уручили општинске дипломе Луча. Изузетан успјех током школовања постигло је 18 основаца који су остварили највисочије оцјене из свих наставних предмета, одличан успјех и током средње школе постигло је 26 носилаца дипломе Луча 2, док је њих петоро заслужило најсјајнију диплому Луча 1 за петице из свих наставних предмета током основне и средње школе.

DubravaNSL11624Претходних дана извршени су радови на чишћењу спомен комплекса у Савинској дубрави.

plakat Pored mora pjevati se mora2024Секретаријат за културу и образовање, у част дјеце и младих, организује тродневни, сада већ традиционални Дјечији фестивал „Поред мора, пјевати се мора“, од 13. до 15. јуна.

Luce2024Ученицима који су постигли одличан успјех из свих предмета током образовања у основној и средњој школи сутра (11. јун) ће бити уручене општинске дипломе Луча. Почетак програма је у 11.00 часова у Дворани Парк.

Srednjoskolci 070624nslЕдукативна радионица „Из угла младих предузетника – пут од идеје до успјешног стартап пројекта“ одржана је данас у просторијама Омладинског центра, у организацији Секретаријата за културу и образовање и НВО Центар за омладинску едукацију, у оквиру пројекта Европске омладинске картице (EYCA).