zgradaohn2024Јавна расправа на Нацрт Одлуке о остваривању права на социјално становање одржава се од 11. априла закључно са 25. априлом 2024. године, по утврђеном програму према којем је Централна јавна распарава планирана у уторак, 23. априла у сали Скупштине општине Херцег Нови са почетком у 12.00 часова.

Нацрт Одлуке о остваривању права на социјално становање и Програм одржавања јавне расправе биће доступни јавности објављивањем на сајту Општине Херцег Нови www.hercegnovi.me, затим посредством Јавног радио дифузног сервиса РТХН, као и у просторијама мјесних заједница.
Примједбе, предлоге, сугестије и мишљења у писаној форми могуће је доставити Секретаријату за локалну самоуправу, преко Грађанског бироа Општине Херцег Нови, а у електронској форми на е-маил: Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript..
Након спроведене јавне расправе, Секретаријат за локалну самоуправу ће размотрити примједбе, предлоге, сугестије и мишљења учесника и сачинити Извјештај о спроведеној јавној расправи.
Нацрт Одлуке о остваривању права на социјално становање
Програм одржавања јавне расправе