magistrala ZelenikaПредсједник Општине Стеван Катић упутио је апел Управи за саобраћај и извођачима да завршавају радове на Јадранској магистрали у Зеленици и Бијелој, али и позвао да се убудуће овакви пропусти погрешно изабраног термина извођења радова не понављају.

Како је оцјенио, незадовољство и грађана и локалне самоуправе је велико.
“Позивам и Управу за саобраћај и извођаче да убрзају санацију и постављање асфалтног слоја на дијеловима Јадранске магистрале који се санирају. Општина Херцег Нови није надлежна за ову врсту радова, није чак ни обавјештена да ће радове изводити у овом периоду године и због тога није могла утицати на почетак радова. Санација путева и унапријеђење инфраструктуре је увијек добродошло за сваки град, али Управа за саобраћај и извођач морају добро процијенити период када се радови изводе, пратити временску прогнозу па ако је, као сада неповољна, одгодити радове за неки други период, планирати динамику, а онда је и испоштовати. Овакво нешто не смије да се понови!” изричит је предсједник Катић.
Позвао је и извођача Крушо доо да убрза завршетак радова на путу од Дома пензионера до магистрале у Зеленици гдје је у току постављање канализационог колектора, што је пројекат који је одобрила Управа за капиталне инвестиције.