plakat sportski program dan grada 2021У част Дана општине, 28. октобра, у Херцег Новом ће током наредног мјесеца бити организовано пет спортских турнира.

Први на програму је трећи Међународни бућарски турнир у част ослобођења града који почиње 09. октобра у организацији Бућарског клуба Мељине 1983. Отварање је заказано за 14 часова на бућарском терену у Мељинама, а у случају кише догађај ће бити одржан у сали у Тивту.

Јубиларни, десети шаховски турнир „Меморијал Обрад Манојловић“ заказан је за следећи викенд у хотелу „Play“. Отварање такмичења биће уприличено у суботу, 16. октобра у 10 часова.

Треће суботе октобра очекују нас два спортска догађаја. Куп ромбуна „Меморијал Милован Мишко Вујичић“ биће одржан 22. пут у акваторијуму херцегновског залива, 23. октобра од 07 часова и 30 минута.

Истог дана, од 11 до 17 часова биће одржан трећи кошаркашки турнир ветерана „Граду с љубављу“, у сали Спортског центра Игало.

Посљедњег викенда у мјесецу, 30. октобра на програму је шести Интернационални карате турнир „Grand Prix Montenegro“. Отварање такмичења најављено је за 13 часова.

Сва спортска дешавања биће организована уз поштовање актуелних епидемиолошких мјера. 

Спортски програм - Дан општине (.pdf)