NSL291222Предсједник Општине Херцег Нови, Стеван Катић уручио је плакете-захвалнице полицијским службеницима за постигнуте резултате у 2022. години који су својим радом дали значај допринос побољшању свеобухватног безбједносног амбијента за грађане и посјетиоце Херцег Новог – Миодрагу Миловићу (полицијски службеник Станице полиције), Жељку Радовићу (полицијски службеник Станице криминалистичке полиције) и Радулу Тадићу (полицијски службеник Станице граничне полиције).

Како је казао предсједник Катић, херцегновска локална самоуправа ће и наредних година наставити са овом праксом, те посебно истакао добру сарадњу коју су Општина Херцег Нови и предузећа чији је оснивач имали са Управом полиције током претходне двије године.
“Пред нама је велики број изазова у наредном периоду, морамо сарађивати и заједнички радити све како би континуирано побољшавали безбједност свих наших грађана и гостију Херцег Новог”, поручио је предсједник Катић након састанка и захвалио полицијским службеницима на преданом раду и исказаној професионалности.