Naslovna200123Директор Фонда ПИО, Ранко Алигрудић боравио је данас у посјети Општини Херцег Нови, гдје је са предсједником Стеваном Катићем разговарао о више актуелних тема, међу којима су пресељење запослених Фонда у нове просторије и могућност сарадње по питању изградње стамбених јединица за херцегновске пензионере.

Састанку су присуствовали и потпредсједник Мирко Мустур, менаџер Општине, Душан Вукић и Милица Суботић испред херцегновске подручне јединице Фонда ПИО.
Алигрудић је представнике локалне самоуправе информисао да ће у наредном периоду локална подручна јединица Фонда ПИО преселити у нове просторије. Такође, једна од тема разговора била је и рјешавање стамбених потреба за новске пензионере.
С обзиром да је и у претходном периоду било разговора на ову тему са представницима Удружења пензионера из Херцег Новог, односно да се за потребе изградње стамбених јединица уступи парцела на адекватној локацији која би задовољавала све параметре, а да Фонд ПИО и стамбена задруга за изградњу станова уложе средства како би овај пројекат био реализован, учесници састанка сагласили су се да је потребно интензивирати напоре и кренути у рјешавање овог проблема.