arhus karavan hn„Архус караван“ посјетиће Херцег Нови у новом термину, у уторак (16. јул) умјесто у петак (12. јул), како је раније било планирано.

arhus karavan hnМинистарство туризма, екологије, одрживог развоја и развоја сјевера, Агенција за заштиту животне средине, Фонд за заштиту животне средине у сарадњи са пет Архус центара у Црној Гори покренули су “Архус караван”, у циљу подизања свијести грађана о значају укључености јавности у очувању и побољшању квалитета животне средине.

zgradaohn2022Секретаријат за екологију и енергетску ефикасност Општине Херцег Нови расписао је Јавни оглас за избор домаћина из локалне мреже планинских стаза на подручју општине Херцег Нови.

Danplanetensl0424Поводом обиљежавања Дана планете Земље, Секретаријат за екологију и енергетску ефикасност, Планинарски клуб Субра и Алпинистички клуб Нискогорци, организовали су пјешачку туру од ранча Арјен на Жвињама до цркве Светог Илије на Илиници.

Zvinje19042024Поводом обиљежавања Дана планете Земље, у понедељак, 22. априла, Секретаријат за екологију и енергетску ефикасност, Планинарски клуб Субра и Алпинистички клуб Нискогорци, организују вођену пјешачку туру од ранча Aryen на Жвињама до цркве Светог Илије на Илиници. Почетак је у 9.00 часова.