Nas01032024Представници града Једрене и Оркестра тог града посјетили су данас Општину Херцег-Нови, гдје су са потпредсједником Мирком Мустуром, секретарком за културу и образовање Аном Замбелић Пиштало и капелницом Градске музике Херцег-Нови, Валентином Кулиновић разговарали о продубљивању сада већ вишегодишње сарадње.

NAs28022024

У сарадњи Секретаријата за културу и образовање, НВО Освит из Никшића и Ученичког парламента СМШ “Иван Горан Ковачић”, пуштањем ружичастих балона данас је обиљежен Дан борбе против вршњачког насиља – Дан ружичастих мајица. Дан посвећен овом проблему у свијету се обиљежава још од 2007. године, симболичним гестом којим се указује на све шири друштвени проблем.

protiv nasilja27022024Секретаријат за културу и образовање, у сарадњи са НВО Освит из Никшића, обиљежиће сутра (28. фебруар) Дан ружичастих мајица – Дан борбе против вршњачког насиља. Програм почиње у 11.00 часова на платоу испред зграде Општине Херцег-Нови.

Nas27022024aСекретарка за културу и образовање, Ана Замбелић Пиштало организовала је данас пријем за чланове Ученичког парламента СМШ „Иван Горан Ковачић“ у великој Сали СОХН. Циљ састанка био је указати на све видове подршке коју локална самоуправа пружа дјеци и младима, али и мотивисати их да на предлог младих заједно реализују различите програме.

EOKartica2024

Из Секретаријата за културу и образовање Општине Херцег-Нови упућују позив спортским клубовима и удружењима који раде са дјецом и младима да доставе податке за своје чланове како би што више младих добило Европску омладинску картицу.