Из Секретаријата за екологију и енергетску ефикасност, обавјештавају  грађане, а  посебно пчеларе како би могли заштити кошнице, да ће на територији општине Херцег-Нови, у недељу и понедељак, 28. и 29. јула 2024. год. бити обављено запрашивање одраслих форми комараца. Третирање ће обавити у касним вечерњим и раним јутарњим сатима.

Задимљавање одраслих форми комараца обавља се од 15. јуна до 1. септембра сваких 15 дана на цијелој територији општине тј. од граничног прелаза Дебели бријег до Каменара, дуж магистрале, као и улицама: Сава Илића, Његошева, Саве Ковачевића, затим појас уз Шеталиште Пет Даница и приобални пут дуж Ривијере. Задимљавањем обухватају и јавне зелене површине око стамбених објеката, те насеља Њивице, Суторина, Дреновик, Сервисна зона, Игало, Гомила, Сушћепан, Чела, Поди, Зеленика, Кути, Бијела до Бијелске вале.

Саобраћај ће у уторак 23. јула бити привремено забрањен за сва возила на дијелу локалног пута Гомила-Ратишевина-Мојдеж, на потезу од скретања за село Сушћепан према Ратишевини, у периоду од 10 до 18 часова.

Саобраћај ће у уторак 16. јула бити привремено забрањен за сва возила на дијелу локалног пута Гомила-Ратишевина-Мојдеж, на потезу од скретања за село Сушћепан према Ратишевини, у периоду од 10 до 14 часова.

Из Секретаријата за екологију и енергетску ефикасност обавјештавају грађане, а посебно пчеларе како би могли заштити кошнице, да ће у суботу и недељу, 13. и 14. јула, на територији општине Херцег Нови, бити обављено запрашивање комараца, у касним вечерњим и раним јутарњим сатима.

Саобраћај ће у недељу, 14. јула, бити забрањен на локалном приобалном путу у Ђеновићу, на потезу од скретања према насељу „Sun village“ до ресторана „Папагај“, од 20.00 до 20.30 часова.

Саобраћај ће бити забрањен сутра вече (5. јул) од 20.00 часова до 02.00 часа у суботу (6. јул), у улици Прве бокешке бригаде, на потезу од зграде Чистоће до Јадранске магистрале.

Саобраћај ће сутра (4. јул) бити привремено забрањен од 8.00 до 14.00 сати и од 16.00 до 18.00 сати на дијелу локалног пута у селу Мојдеж, на потезу од скретања за село Сушћепан према Ратишевини.

Због наставка радова на атмосферској канализацији, аутобуси градског саобраћаја сутра, 3. јула неће стајати на аутобуским станицама у близини I и II фазе Института „Др Симо Милошевић“.

Аутобуси градског саобраћаја данас и сјутра (1. и 2. јул) неће стајати на аутобуским станицама у близини I и II фазе Института „Др Симо Милошевић“ због наставка радова на атмосферској канализацији.

Аутобуси градског саобраћаја неће стајати на аутобуским станицама у близини I и II фазе Института „Др Симо Милошевић“ због наставка радова на атмосферској канализацији, у периоду од 28. до 30. јуна.

logoTO