Привремено се мијења режим саобраћаја на дијелу локалног пута у селу Мојдеж, на потезу од скретања за село Сушћепан према Ратишевини, на начин да се забрањује саобраћај за сва возила.

Због несметаног и безбједног наставка радова на полагању водоводних цијеви, на локалном путу у Мојдежу ће привремено бити измијењен режим саобраћаја 13, 14. и 15. априла, саопштавају из Секретаријата за комуналне дјелатности.

Саобраћај ће у недељу, 14. априла бити забрањен на дијелу локалног пута од Миришта до насеља Облатно на Луштици, општина Херцег Нови, од 6.20 до 7.45 часова.
Како информишу из Секретаријата за комуналне дјелатности, саобраћај је забрањен ради несметаног и безбједног одржавања триатлон трке „X-ОУТ Монтенегро“.

У улици Прве бокешке бригаде, на потезу од зграде старог Дома здравља (зграда Чистоће), до магистралног пута, сутра (11. април) биће забрањен саобраћај од 9.00 до 12.30 часова, саопштавају из Секретаријата за комуналне дјелатности.

Одлука о привременој забрани саобраћаја донијета је како би се несметано одвијали радови у склопу санације клизишта у захвату Канли куле.

Привремено се мијења режим саобраћаја на дијелу локалног пута ка селу Мојдеж, на потезу од скретања за село Сушћепан ка Ратишевини, на начин да се забрањује саобраћај за сва возила. Забрана ће бити на снази сутра, 11. априла 2024. године.

Како саопштавају из Секретаријата за комуналне дјелатности, одлуку о забрани саобраћања донијели су ради несметаног и безбједног извођења радова на полагању водоводних цијеви на локалном путу у селу Мојдеж.

Мјештанима савјетују да користе алтернативни правац кроз Тијесни кланац.

zgrada OHNNSLКомисија за расподјелу средстава невладиним организацијама позива заинтересоване невладине организације да доставе предлоге за утврђивање приоритетних области ради расписивања Јавног конкурса за расподјелу средстава НВО.

Привремено се мијења режим саобраћаја на дијелу локалног пута у селу Мојдеж, на потезу од скретања за село Сушћепан према Ратишевини, на начин да се забрањује саобраћај за сва возила.

Ради несметаног и безбједног одржавања Пете трке карића Каротрц, у оквиру 55. Празника мимозе, у недељу, 7. априла ће бити привремено измијењен режим саобраћаја на локалном путу у Његошевој и улици Партизански пут, информишу из Секретаријата за комуналне дјелатности.

zgradaohn2022Општина Херцег-Нови објављује јавни позив за давање у закуп пословног простора – бифеа у згради Општине Херцег-Нови, катастарски евидентираног као пословни простор у првој етажи подрума, ПД 14, површине 72 m2, у објекту бр.1 на кат.парц. 1245/2 уписаној у ЛН 494 к.о.Топла.

Привремено се мијења режим саобраћаја на дијелу локалног пута ка селу Мојдеж, на потезу од скретања за село Сушћепан ка Ратишевини, на начин да се забрањује саобраћај за сва возила.

logoTO