svrcuge NSLУ организацији МЗ Мокрине, становници Сврчуга припремају програм којим ће обиљежити 50 година од откривања споменика палим борцима из овог мјеста у току НОРа.

DanBorcaNSL040724Делегације Општине Херцег Нови, удружења бораца Херцег Новог, Боке и Куле, Мјесне заједнице Суторина, положили су данас вијенце у спомен парку погинулим борцима у Суторини, обиљежавајући Дан борца као историјски важан датум.

00MJUOHNnagradaМинистарство јавне управе додијелило је тимску награду службеницима Општине Херцег Нови, Митру Кисјелици, Биљани Шкобаљ, Адријани Ковачевић и Марини Вукаловић, у категорији „Подршка оснаживању младих и већем укључивању (инклузији) осетљивих група становништва у друштвене токове, као и подршка родној равноправности и родно одговорној јавној управи“.

zgrada OHN 2024Комисија за расподјелу средстава невладиним организацијама донијела је одлуку о расподјели средстава из Буџета Општине Херцег-Нови за пројекте невладиних организација у 2024. години.

SajamSportaNSL160624Сајам спорта, који се обиљежава у оквиру Дана репрезентације, одржан је јуче на терену ФК Обилић у Суторини, а представило се се више од двадесет спортских клубова и организација из Котора, Тивта, Будве и Херцег Новог.