nas17102024bbФудбал се у Зеленици игра пун вијек, а овај значајан јубилеј обиљежио је данас Фудбалски клуб „Орјен“ отварањем нове трибине на терену крај Опачице, уз присуство бројних партнера, пријатеља клуба и мјештана.

TrofejNSL102024У оквиру спортских програма поводом Дана ослобођења Херцег Новог, на зоговима у Мељинама, отворен је Шести међународни бућарски турнир „Трофеј Мељина“ који је окупио осам екипа из земље и региона.

Takmicenje071024Интернационални карате турнир, IX Гранд При Монтенегро 2024. одржан је у Спортском центру Игало, те је окупио 462 учесника из осам држава и чак 54 карате клуба.

PodrskaNSL2409234Септембар је мјесец обојен златном у знак наде и подршке дјеци и адолесцентима који се лијече од канцера и њиховим породицама.

nas20092024aaaХерцег-Нови је домаћин 8. Међународног фестивала фолклора, а за делегације земаља учесница и домаћина и организатора КУД Игало, данас су пријем организовали предсједник Скупштине општине Херцег-Нови, Иван Отовић и помоћник секретара за друштвене дјелатности и међународну сарадњу, Митар Кисјелица. Вечерас у Бијелој, а сутра на плажи у Игалу, наступиће, уз домаћина, фолклорна друштва из Грчке, Сјеверне Македоније, Србије, Босне и Херцеговине и Црне Горе.