MemorandumNSL090424Предсједник Општине Херцег Нови, Стеван Катић и директор Фонда за заштиту животне средине, Драшко Бољевић потписали су данас Меморандум о сарадњи који је предуслов за реализацију заједничких пројеката и активности у циљу побољшања заштите животне средине, енергетске ефикасности и квалитета живота.

08042024mk

Предсједница Комисије за расподјелу средстава НВО сектору у Херцег-Новом, Мила Петијевић са члановима, данас је у великој сали СОХН одржала консултативни састанак са представницима невладиних организација, а у сусрет расписивању Јавног конкурса којим је и ове године опредијељено 70 000 еура. Закључено је да у наредних седам дана невладине организације треба да доставе предлоге о приоритетним областима за које мисле да заслужују пажњу кроз будуће пројекте који би требало да се ослањају на стратешки план развоја Херцег-Новог.

zgradaohn2022Комисија за расподјелу средстава невладиним организацијама позива заинтересоване НВО да у понедељак 8.4.2024. године у 10 часова, у Великој сали СО Херцег Нови присуствују консултативном састанку за утврђивање приоритетних области ради расписивања Јавног конкурса за расподјелу средстава НВО.

eko fondЕко-фонд у сарадњи са Општином Херцег Нови организује Информативни дан у циљу представљања програма финансијске подршке за пројекте из области очувања, одрживог коришћења, заштите и унапређивања животне средине, енергетске ефикасности и коришћења обновљивих извора енергије.

PLAKAT PET DANICAС обзиром да је мјесец март најзначајнији за промоцију женских права и борбу за равноправност полова, поред манифестација којима је обиљежен Осми март, желимо да се подсјетимо жена које су дале велики допринос и жртвовале се да би доказале да су жене боркиње за људска права.