centarimageЈавна расправа на Нацрт Одлуке о комуналном реду у трајању од 15 дана биће одржана од 25. новембра до 09. децембра 2021. године, док ће централна јавна расправа бити одржана 06. децембра у сали Скупштине општине Херцег Нови у 13.30 часова.

Јавну расправу спроводи Секретаријат за комуналне дјелатности, екологију и енергетску ефикасност Општине Херцег Нови. Централна јавна расправа ће бити одржана уз строго поштовање прописаних епидемиолошких мјера.
Примједбе, предлоге, сугестије и мишљења на Нацрт Одлуке грађани могу доставити у писаној форми на адресу Општине Херцег Нови – Секретаријат за комуналне дјелатности, екологију и енергетску ефикасност, преко Грађанског бироа Општине или мјесних заједница, а у електронској форми на мејл This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .
Након спроведене јавне расправе Секретаријат за комуналне дјелатности, екологију и енергетску ефикасност ће размотрити све примједбе, предлоге, сугестије и мишљења учесника и сачинити Извјештај о спроведеној јавној расправи.

Одлука о комуналном реду (.пдф)

Графички прилог (.пдф)

Закључак (.пдф)

Програм (.пдф)