Nas19052023

У сарадњи са Општином Херцег-Нови, Менса Црне Горе организује тестирање базичне интелигенције у суботу 27. маја са почетком у 11:00 сати у Великој сали Скупштине општине.

Тестирање је бесплатно за кандидате који имају документ издат од МУП-а Херцег-Нови, као и добровољне даваоце крви уз потврду коју издаје Завод за трансфузију. Остали заинтересовани тестирање плаћају 20 еура, док је цијена нижа за млађе од 29 година и старије од 60 година и износи 15 еура.

Право учешћа имају кандидати који су на дан тестирања пунољетни, док заинтересовани средњошколци који имају најмање 16 година могу учествовати само уз овјерену сагласност родитеља. Менсин тест могуће је радити највише три пута у животу, при чему од посљедњег тестирања мора проћи више од годину. Сви кандидати приликом приступа тестирању треба да покажу валидан идентификациони документ.

Пријава је могућа на https://mensa.me/formulari/72247

Добровољни даваоци крви то морају нагласити у коментару на крају пријаве.

mensa logo19052023Уплата са тачним износом у готовини могућа је код благајника непосредно прије тестирања или на жиро-рачун бр. 520-14442-11 код Хипотекарне банке, прималац уплате је Менса Црне Горе, Подгорица. На уплатници је неопходно навести име и презиме кандидата (уколико не уплаћује кандидат, име и презиме кандидата навести у пољу "Сврха уплате"), а поље "Позив на број одобрења" попунити матичним бројем (ЈМБ) кандидата.

Уплате на жиро-рачун и пријаве се могу извршити најкасније до 25. маја до 15:59 сати. У случају одустајања, новац се не враћа због организацијских разлога.

У случају организације тестирања у више група, пријављени ће бити накнадно обавијештени о тачном термину.

Истог дана тестирање интелигенције биће организовано и у Тивту, од 13:30 сати у СМШ Младост, а бесплатно је за кандидате који имају документ издат од МУП-а Херцег Нови, као и за ученике СМШ Младост, без обзира на то из које општине долазе.

Пријаве за Тиват су могуће на линку https://mensa.me/formulari/27551

За додатне информације обратите се на мејл: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Из МЕНСА-е ЦГ захваљују општинама Херцег-Нови и Тиват на сарадњи и чињеници да су препознале потенцијал код својих грађана и омогућиле им бесплатно тестирање.