Radionica HN 15.04 SAJTСекретаријат за културу и образовање Општине Херцег Нови позива студенте и средњошколце да присуствују бесплатној едукативној радионици "Бизнис логика и креација идеја”, коју организују у сарадњи са НВО Центар за омладинску едукацију у оквиру пројекта Европска омладинска картица (ЕYЦА).

Радионица ће бити одржана у понедељак, 15. априла у Омладинском центру у Херцег Новом у 11.00 часова. Пријавите се за учешће путем формулара: https://forms.gle/fsZNRJ7AfpcVXBzd7

Едукативну радионицу ће водити национална координаторка програма Социал Импацт Аwард (СИА), Јелена Каварић. Са полазницима ће разговарати о друштвеном предузетништву, као и о тренутно отвореном позиву за нови циклус Социал Импацт Аwард програма који је намијењен младима који имају бизнис идеју у складу са циљевима одрживог развоја. Јелена ће представити програм и то шта пријављени могу да очекују, а позваће и младе будуће предузетнике да се пријаве.

Пројекат Европска омладинска картица (ЕYЦА), реализује се у партнерству НВО Центар за омладинску едукацију и Министарства спорта и младих, а уз подршку и активно учешће Општине Херцег Нови, која на годишњем нивоу обезбјеђује бесплатну дистрибуцију ЕYЦА картица за све младе на територији локалне самоправе, као и реализацију програма неформалне едукације у циљу јачања вјештина младих.