Radionica HN 13.02.2023 Veb sajt

Секретаријат за културу и образовање општине Херцег-Нови позива све студенте и средњошколце да присуствују радионици под називом “(По)стигни све што желиш”, која се организује у оквиру сарадње Општине Херцег Нови и НВО Центар за омладинску едукацију на пројекту Европске омладинске картице (EYCA).

Обуку ће одржати Милица Вучинић, једна од оснивачица портала за запошљавање Jobzilla, чија је главна дјелатност објава огласа и селекција кандидата. Овом приликом, полазници ће имати прилику да науче како да направе баланс између приватног и ђачког/студентског живота.

Активност ће се реализовати у понедјељак, 13. фебруара у Великој сали Скупштине општине Херцег-Нови у 13h, а сви учесници ће добити и потврде о присуству.

Пројекат Европска омладинска картица – EYCA реализује се у партнерству НВО Центар за омладинску едукацију и Министарства спорта и младих, а уз подршку и активно учешће Општине Херцег-Нови, која је обезбиједила набавку бесплатних EYCA картица и реализацију програма неформалне едукације на територији града.