Vizual SajtСекретаријат за културу и образовање општине Херцег Нови позива све студенте и средњошколце да присуствују радионици "Заштита података на интернету", која се организује у оквиру сарадње општине и НВО Центар за омладинску едукацију на пројекту Европске омладинске картице (EYCA).

Анита Љуљђуровић, специјалистикња за правне послове у компанији доМЕн, агенту регистрације .ме домена, своје вишегодишње знање и искуство ће подијелити са младима и са њима разговарати на тему сајбер безбједности, заштити података на интернету и друштвеним мрежама.
Радионица ће се одржати у понедјељак, 7. новембра у великој сали Скупштине општине Херцег Нови у 13х, а сви присутни ће добити и Потврде о присуству.
Пројекат Европска омладинска картица – EYCA реализује се у партнерству НВО Центар за омладинску едукацију и Министарства спорта и младих, а уз подршку и активно учешће Општине Херцег Нови, која је обезбиједила набавку бесплатних EYCA картица и реализацију програма неформалне едукације на територији града.

logoTO