01novajavnaraspravaЗбог великог интересовања грађана, Министарство екологије, просторног планирања и урбанизма, Општина Херцег Нови и Агенција за изградњу и развој града, организују наставак презентације и јавне расправе о Нацрту измјена и допуна Просторно-урбанистичког плана општине Херцег Нови, сутра (13. јун) од 11:00 до 13:00 сати у Дворани Парк.

Први дио презентације и расправе о Нацрту измјена и допуна ПУП-а одржан је у Великој сали Општине Херцег Нови у четвртак, 8. јуна након којег је и договорено да се грађанима омогући још једна расправа током које ће предлагачи дати потребна појашњења и одговарати на питања.
Подсјећамо да је овај документ на јавној расправи до петка, 16. јуна, до када грађани могу достављају предлоге на емаил адресу: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. или директно на архиву Министарства екологије, просторног планирања и урбанизма, ИВ Пролетерске бригаде број 19, Подгорица.
Увид у цртеже плана омогућен је радним данима од 09:00 до 11:00 сати у просторијама Секретаријата за просторно планирање и изградњу ОХН, канцеларија број 87, на трећем спрату зграде Општине и од 12:00 до 14:00 у Агенцији за изградњу и развој Херцег Новог. Посјета Агенцији се мора заказати на број телефона: 068 900 185.