Nas04072023

Спортски центар Игало је у сарадњи са Општином Херцег-Нови реализовао инсталацију новог LED семафора за праћење утакмица у спортској дворани. Нови LED семафор за праћење утакмица је ће унаприједити искуство гледања спортских догађаја у Спортском центру Игало. Овај висококвалитетни LED семафор омогућује јасно приказивање резултата, времена и осталих важних информација током утакмице.

Уз LED семафор доступан је и LED екран за приказ спортских резултата. Овај велики екран омогућује публици да прати резултате у стварном времену те да се информише о кључним статистичким подацима.

Контролни пулт је кључни дио опреме за вођење утакмица. Овај софистицирани пулт омогућује операторима да управљају свим аспектима приказа резултата и информација на семафорима и LED екранима.

Сат за истек напада је важан дио опреме за дворанске спортове. Овај сат омогућује прецизно праћење времена током напада или интервала и осигурава да се утакмица одвија у складу с правилима и временом које је предвиђено за одређену фазу игре.

Нови LED семафори, LED екран за приказ спортских резултата, помоћни LED екран, контролни пулт, софтвер за вођење утакмица и сат за истек напада заједно чине опрему која ће побољшати искуство гледања спортских догађаја и пружити гледаоцима све потребне информације у реалном времену.