NDJ i MB28052021Главни администратор Општине Херцег Нови Ненад Ђорђевић и начелница Службе комуналне полиције и инспекцијског надзора Марија Бошковић одржали су данас састанак на тему плана рада Службе у циљу припреме и ефикасног рада у току предстојеће туристичке сезоне.

23022021naslovnaЗавршени су радови на адаптацији тротоара у улици Орјенски батаљон, у дужини од 340 метара. Захваљујући овом пројекту, у кратком року је санирана пјешачка стаза која је годинама била неусловна за пјешаке и којом је био немогућ несметан пролазак особа са инвалидитетом и колица за дјецу. Уређењем тротоара омогућено је сигурније и безбједније кретање улицом Орјенски батаљон.

01preventСлужба комуналне полиције и инспекцијског надзора Општине Херцег Нови, у сарадњи са Центром безбједности, спроводи акцију која има за циљ упознавање грађана са новим мјерама за сузбијање епидемије вируса ковид-19.

NasKPol10072020Служба комуналне полиције и инспекцијског надзора Општине Херцег Нови спроводи свакодневне контроле поштовања одредби и мјера које имају за циљ заштиту здравља грађана и спрјечавање ширења вируса ковид-19, у складу са Законом.

NSL19032020Активности Службе комуналне полиције и инспекцијског надзора Општине Херцег Нови у овом тренутку су посебно усмјерене на предузимање мјера за заштиту грађана и контролу поштовања наредби и препорука за спрјечавање инфекције изазване коронавирусом, истиче начелница ове Службе Марија Бошковић.