00HN

Дирекција за имовину и заступање Општине Херцег-Нови објавила је трећи Јавни позив за давање у закуп објеката и локација за постављање привремених објеката сезонског карактера путем јавног надметања, за период од 01.06. до 01.10.2023. године, у Игалу и Херцег-Новом.

Заинтересована лица могу извршити увид у предметне локације у канцеларији број. 88 на трећем спрату – Секретаријат за просторно планирање и изградњу Општине Херцег-Нови, у вријеме пријема странака. Право учешћа на јавном надметању имају сва физичка и правна лица, која доставе благовремену и комплетну документацију и доказ о уплаћеном депозиту у износу од 100,00 еура на жиро рачун Главног трезора Општине Херцег-Нови, број: 510-208-95, уз напомену да се уплата врши на име „депозита за учешће на јавном надметању“.

Рок за подношење понуда је 29.05.2023.године. Понуде се достављају у затвореним ковертама на адресу: ОПШТИНА ХЕРЦЕГ НОВИ, ДИРЕКЦИЈА ЗА ИМОВИНУ И ЗАСТУПАЊЕ (са назнаком „ПРИЈАВА ЗА НАДМЕТАЊЕ ЗА ЗАКУП ЛОКАЦИЈЕ ПОД РЕДНИМ БРОЈЕМ – НЕ ОТВАРАЈ), закључно са 29.05.2023.године до 14.00 часова док траје пријем писмена у Грађанском бироу Општине Херцег Нови.

Регистрација учесника ће се обавити 30.05.2023.године у 8.45 часова у Великој сали Општине Херцег-Нови, док ће јавно надметање - аукција бити одржана истог дана са почетком у  9.00 часова у Великој сали Општине Херцег-Нови, у присуству пријављених и регистрованих учесника за  надметање.

Ближа обавјештења по основу овог јавног позива се могу добити непосредно у канцеларијама Дирекције за имовину и заступање Општине Херцег-Нови у вријеме пријема странака (7.30-11.00 часова), или путем e- maila: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

О условима и детаљима више у Јавном позиву.