Из Секретаријата за екологију и енергетску ефикасност, обавјештавају грађане, а посебно пчеларе како би могли заштити кошнице, да ће на територији општине Херцег Нови, у суботу и недељу, 14. и 15. септембра бити обављено запрашивање комараца. Третирање ће обавити у касним вечерњим и раним јутарњим сатима.
Задимљавање одраслих форми комараца обавља се од 15. јуна до 1. септембра на 15 дана на цијелој територији општине тј. од граничног прелаза Дебели бријег до Каменара, дуж магистрале, у улицама Сава Илића, Његошева, Саве Ковачевића, дуж Шеталишта Пет Даница и приобалног пута дуж Ривијере. Задимљавање обухвата и јавне зелене површине око стамбених објеката, те насеља: Њивице, Суторина, Дреновик, Сервисна зона, Игало, Гомила, Сушћепан, Чела, Поди, Зеленика, Кути, Бијела до Бијелске вале.

Саобраћај ће привремено бити забрањен на дијелу локалног пута у насељу Мељине, у улици Браће Педишић на потезу од пицерије Барби до излаза на магистрални пут код МЗ Мељине и у улици Лаловина на потезу од кафе бара Вагон до раскрснице са улицом Браће Педишић (бивша команда ратне морнарице).

Из Секретаријата за екологију и енергетску ефикасност обавјештавају грађане, а посебно пчеларе како би могли заштити своје кошнице, да ће на територији општине Херцег-Нови, у суботу 24. и недељу 25. августа бити обављено запрашивање комараца. Третирање ће обавити у касним вечерњим и раним јутарњим сатима.

Задимљавање одраслих форми комараца обавља се од 15. јуна до 1. септембра на 15 дана на цијелој територији општине тј. од граничног прелаза Дебели бријег до Каменара, дуж магистрале, као и улицама Сава Илића, Његошева, Саве Ковачевића, појас уз обалу Шеталишта Пет Даница и приобални пут дуж ривијере. Задимљавање обухвата и јавне зелене површине око стамбених објеката, те насеља: Њивице, Суторина, Дреновик, Сервисна зона, Игало, Гомила, Сушћепан, Чела, Поди, Зеленика, Кути, Бијела до Бијелске вале.

 

Саобраћај ће сутра (субота, 24. август) бити забрањен од 10.00 до 17.00 часова на дијелу локалног пута Игало-Мојдеж, од скретања за село Сушћепан ка Ратишевини, информишу из Секретаријата за комуналне дјелатности.

Ова дионица локалног пута биће забрањена за саобраћај како би било завршено асфалтирање.

Саобраћај ће сутра (петак, 23. август) бити забрањен од 8.00 до 15.00 часова на дијелу локалног пута Игало-Мојдеж, од скретања за село Сушћепан ка Ратишевини, информишу из Секретаријата за комуналне дјелатности.

Ова дионица локалног пута биће забрањена за саобраћај како би било настављено асфалтирање.