gradjanski biroГрађански биро Општине Херцег Нови ће од понедјељка, 03. октобра радити са странкама до 16 часова, у складу са одлуком о радном времену којом је одређено да зимски режим рада важи од октобра.
Грађански биро у згради Општине је грађанима на располагању сваког радног дана од 07.30 часова, док је радно вријеме испостава у Игалу и Бијелој од 07 до 15 часова.

Режим саобраћаја на локалном путу у насељу Топла III, Станишића дубрава, на катастарској парцели 2587 КО Топла, у дужини од око 50 метара биће привремено измијењен на начин да ће бити забрањено саобраћање за сва возила.

info dan ecoscreenХерцегновска НВО “EkoKulmedia” у оквиру пројекта “Ecoscreen” организовала је Инфо дан како би подстакла грађане да се активније укључе у рјешавање еколошких проблема у граду.

HN220922Херцегновска НВО “EkoKulmedia” организоваће у петак 23.09.2022. године Инфо дан са намјером да грађане Херцег Новог упознају са начином на који најлакше могу пријавити нелегално одлагање отпада и тако помогну да град буде чистији и уреднији.

Radionica Nenad Gugl„Зашто и како читати“ назив је тематске радионице коју ће водити писац Ненад Гугл, а биће организована сјутра, 22. септембра у великој сали Општине Херцег Нови, са почетком у 18 часова.