zgradaohn2024Јавна расправа на Нацрт Одлуке о измјенама и допунама Одлуке о накнади за комунално опремање грађевинског земљишта Општине Херцег Нови („Сл. лист ЦГ-општински прописи“ бр 12/21) у трајању од 15 дана, одржаће се почев од 23.04. закључно са 13.05.2024. године. Јавну расправу ће спровести Управа локалних јавних прихода.

zgrada OHNnslЈавна расправа на Нацрт Одлуке о измјенама и допунама Одлуке о локалним комуналним таксама трајаће од 30. јануара до 13. фебруара 2023. године, а спровешће је Управа локалних јавних прихода.

NasFr20112017Општина Херцег Нови обавјештава грађане да је данас почела са радом посебна комисија са задатком пописа и премјера свих непокретних објеката на територији нашег града, како би се праведно и исправно утврдила висина пореза на непокретности на територији општине Херцег Нови.

hercegnoviИз Управе локалних јавних прохода обавјештавају сва физичка и правна лица на територији Општине Херцег Нови да ће у наредном периоду бити појачана контрола наплате боравишне таксе.