Ciro 2 Biciklijada Herceg NoviБициклијада „Путовање кроз историју – Ћиром кроз Херцег Нови“ јуче је окупила велики број заљубљеника у бициклизам, који су уживали у вожњи атрактивном трасом уз море, од Игала до Зеленике.

00ribolovprvenstvoУ Општини Херцег Нови данас је уприличен пријем за чланове црногорске репрезентације у спортском риболову на мору – Здравка Дамјановића који је освојио бронзу и екипу која је била четврта у укупном пласману на 57. Свјетском првенству одржаном у Португалији.

PrevencijaNSL151222Превенција малигних болести које се могу открити скринингом била је тема јучерашњег предавања које су у Великој сали Скупштине одржале специјалиста гинекологије и акушерства др Аленка Срдановић, епидемиолошкиња др Слађана Зградић и др Марија Станишић.

zgradaohn2022Секретаријат за друштвене дјелатности и међународну сарадњу и Савјет за родну равноправност Општине Херцег Нови у сарадњи са ЈЗУ Дом здравља Херцег Нови, организују предавање на тему „Спровођење Националног скрининг програма за рак грлића материце, програма вакцинације против human папилома вируса и превенција рака дојке“.

NSL011222На кошаркашком терену на Савини постављен је асфалтни слој, а наредних дана биће изведени радови на постављању акрилног слоја, чиме ће санација овог спортског објекта бити завршена.