zgrada OHN 2024Комисија за расподјелу средстава невладиним организацијама донијела је одлуку о расподјели средстава из Буџета Општине Херцег-Нови за пројекте невладиних организација у 2024. години.

SajamSportaNSL160624Сајам спорта, који се обиљежава у оквиру Дана репрезентације, одржан је јуче на терену ФК Обилић у Суторини, а представило се се више од двадесет спортских клубова и организација из Котора, Тивта, Будве и Херцег Новог.

TerenNSL150624Нови терен за мали фудбал у оквиру Спортског центра Игало отворен је синоћ Спасовданским турниром за дјецу, на којем учествују домаће екипе ФК Игало, ФК Обилић, ФК Поморац, ФК Орјен и и гости из Сјеверне Македоније, ФА Вевчани.

Mreze130624002Општина Херцег Нови и Министарство спорта и младих организују сутра (14. јуна) Сајам спорта у оквиру програма Дан репрезентације, на терену ФК Обилић, поред Полино арене.

FK Orjen NSL11624Потпредсједник Општине Херцег Нови, Мирко Мустур и министар спорта и младих, Драгослав Шћекић потписали су Меморандум о сарадњи којим је дефинисано суфинансирање пројекта изградње монтажних трибина на стадиону ФК Орјен у Зеленици.