00skupstinaoHNРодитељи свих беба рођених убудуће у Херцег Новом добиће увећану накнаду за новорођенчад која сада износи 500 еура, умјесто досадашњих 100. Такође, Општина је накнаду за рођење близанаца увећала са 1.000 на 2.000 еура, док је накнада за тројке увећана на 5.000 еура, умјесто досадашњих 2.000.

Vesna SУ сусрет новогодишњим и божићним празницима, Секретаријат за локалну самоуправу Општине Херцег Нови је покренуо акцију набавке поклон-пакета у виду основних животних намирница, како би помогао новским породицама које се налазе у тешкој материјалној ситуацији.

NSL281222Представници Општине Херцег Нови, локалног парламента и Туристичке организације Херцег Нови посјетили су данас Дневни центар за дјецу са сметњама и тешкоћама у развоју, гдје су штићеницима центра уручили поклон пакетиће и новчане ваучере, те њима и њиховим родитељима пожељели срећну Нову годину и још много радосних тренутака и осмијеха.

paketpomociОпштина Херцег Нови је у сусрет Новогодишњим и Божићним празницима покренула акцију набавке поклон - пакета хране у виду основних животних намирница за породице у тешкој материјалној ситуацији.

NSL261022Представници Агенције за заштиту конкуренције одржали су јуче обуку за службенике Општине Херцег Нови, на тему државне помоћи и уноса података у општи регистар државне помоћи.