velika sala SOHNНаставак 20. редовне сједнице Скупштине општине Херцег Нови биће одржан сутра (4. јун) са почетком у 9.00 часова.

KlubNSL310524Одборнице Скупштине општине Херцег Нови потписале су данас Споразум о оснивању Женског клуба, чији су циљеви и принципи: афирмација родне равноправности на свим нивоима одлучивања, подстицај жена за веће учешће у политичком и јавном животу, унапријеђење положаја жена у свим сферама друштва и подстицај и унапријешење солидарности и хуманости, промовисање волонтеризма и међусобног помања.

velika sala SOHNПредсједник Скупштине општине Херцег Нови, Иван Отовић заказао је 20. редовну сједницу локалног парламента, за 30. мај са почетком у 10 сати, са дневним редом:

00djecaKosovoiMetohija OHNНВО “Карађорђе” из Херцег Новог угостила је дјецу са родитељима и наставницима из Косовоског поморавља односно Гњилана, за које су у Општини Херцег Нови данас организовали пријем. Пријему су присуствовали потпредсједник Општине Мирко Мустур и предсједник Скупштине Општине Иван Отовић са сарадницима.

SjednicaNSL100524Одборници Скупштине општине Херцег Нови усвојили су данас предлог Одлуке о доношењу Програма привремених објеката на територији општине Херцег Нови за период од 2024.године до 2029.године.