KoncertNSL16724Након свечаног отварања дионице шеталишта Обала Николе Ковачевића, прослава 13. јула – Дана државности у Херцег Новом настављена је на Канли кули.

DaniMuzike110724Наступом Фестивалског оркестра и хора „Виртуози“ из Београда, под руководством једног од врсних српских и европских диригената, Бојана Суђића и са специјалним гостом тенором Синишом Радин синоћ је на Канли кули свечано отворено 41. издање Међународног фестивала Дани музике.

naslovna08072024

Међународни фестивал „Дани музике“ ове ће године започети спектаклом класичне музике на Канли кули – 10. јула ће се новској публици и гостима нашег града представити један од водећих европских диригената, маестро Бојан Суђић, заједно са оркестром и хором „Виртуози“ и тенором Синишом Радином.

Gradski mjesoviti hor 2024Општина Херцег-Нови оснива Градски мјешовити хор и позива грађане, старости од 15 до 65 година, да дођу на аудицију.

KulturnoLjeto2024Културно љето у Херцег Новом сабира преко 130 програма и 10 фестивала на тврђавама, трговима, дуж шеталишта и ривијере, у установама културе…