zgradaohn2022Из Секретаријата за просторно планирање и изградњу обавјештавају јавност да од 15. до 29. децембра 2023. године могу упутити иницијативе, примједбе, сугестије у циљу припреме Програма привремених објеката на подручју општине Херцег Нови за период 2024-2028. године.

JavnaRaspNSL130623Наставак презентације и јавне расправе о Нацрту измјена и допуна Просторно-урбанистичког плана за општину Херцег Нови одржан је данас у Дворани Парк.

01novajavnaraspravaЗбог великог интересовања грађана, Министарство екологије, просторног планирања и урбанизма, Општина Херцег Нови и Агенција за изградњу и развој града, организују наставак презентације и јавне расправе о Нацрту измјена и допуна Просторно-урбанистичког плана општине Херцег Нови, сутра (13. јун) од 11:00 до 13:00 сати у Дворани Парк.

NaslovnaPUP08062023

Министарство екологије, просторног планирања и урбанизма, у сарадњи са Општином Херцег-Нови, организовало је данас у Великој сали Скупштине јавну презентацију Нацрта измјена и допуна Просторно-урбанистичког плана општине Херцег-Нови и Извјештају о стратешкој процјени утицаја на животну средину.

zgradaohn20042023Секретаријат за просторно планирање и изградњу Општине Херцег Нови обавјештава грађане и правна лица да је почела Јавна расправа о Нацрту измјена и допуна Просторно-урбанистичког плана општине Херцег Нови и Извјештају о стратешкој процјени утицаја на животну средину.