Ugovor270323Општина Херцег Нови уговорила је посао изградње тротоара од ХДЛ-а према Игалу, што је инвестиција укупне вриједности 48 хиљада еура.

Radovi24032023Општина Херцег Нови и Агенција за изградњу и развој града настављају са пројектима санације саобраћајне инфраструктуре - асфалтирање улице Јована Вавића Бутурова у Игалу, а у наредном периоду можемо очекивати још интензивније активности на више локација у граду, поручују из Агенције.

NSL220323Донацијом компаније Телемах обезбјеђене су саднице разноврсног растиња, које уз сарадњу Секретаријата за комуналне дјелатности и радника Комунално стамбеног предузећа већ красе парковску површину код Омладинског парка.

00putDrenovikУ насељу Дреновик завршено је асфалтирање улице од куће Предовића до моста. Вриједност радова на дионици дугој 400 метара износи око 60 хиљада еура.

IMG 8971До краја следеће седмице, Општина Херцег Нови ће расписати тендере за асфалтирање осам улица, од којих ће по двије бити у Игалу, Зеленици и Мојдежу. Поред тих, тендери ће бити расписани за улице на Савини и Мокринама, а укупна процијењена вриједност свих радова износи 718 хиљада еура.