ArhusNSL16724Архус караван, који је покренуло Министарство туризма, екологије, одрживог развоја и развоја сјевера у сарадњи са Еко-фондом, Агенцијом за заштиту животне средине и Архус центрима из Подгорице, Берана, Никшића и Колашина данас је посјетио Општину Херцег Нови.

arhus karavan hn„Архус караван“ посјетиће Херцег Нови у новом термину, у уторак (16. јул) умјесто у петак (12. јул), како је раније било планирано.

arhus karavan hnМинистарство туризма, екологије, одрживог развоја и развоја сјевера, Агенција за заштиту животне средине, Фонд за заштиту животне средине у сарадњи са пет Архус центара у Црној Гори покренули су “Архус караван”, у циљу подизања свијести грађана о значају укључености јавности у очувању и побољшању квалитета животне средине.

zgradaohn2022Секретаријат за екологију и енергетску ефикасност Општине Херцег Нови расписао је Јавни оглас за избор домаћина из локалне мреже планинских стаза на подручју општине Херцег Нови.

Danplanetensl0424Поводом обиљежавања Дана планете Земље, Секретаријат за екологију и енергетску ефикасност, Планинарски клуб Субра и Алпинистички клуб Нискогорци, организовали су пјешачку туру од ранча Арјен на Жвињама до цркве Светог Илије на Илиници.