NSL25122023У сусрет данашњем најрадоснијем празнику који прослављају римокатолички вјерници и други хришћани који поштују грегоријански календар, синоћ је у жупној цркви Светог Јеронима у Херцег Новом традиционално служена поноћка.

nasGA22122023

Улога главног администратора у координацији рада органа управе, препреке у остваривању те надлежности, као и актуелне теме из праксе и проблеми са којима се сусрећу у обављању своје функције, биле су теме сједнице главних администратора локалних самоуправа у Црној Гори која је одржана јуче (21. децембар) у палати Венеција у Улцињу. У раду сједнице учествовао је и главни администратор Општине Херцег-Нови, Ненад Ђорђевић.

ObudsmanNSLУ оквиру дводневне радне посјете Херцег-Новом у циљу обиљежавања Дана заштитника људских права и Међународног дана дјетета, Заштитник људских права и слобода у Црној Гори Синиша Бјековић и сарадници боравили су у Општини Херцег-Нови гдје су са предсједником Стеваном Катићем одржали састанак и разговарали о проблемима наших суграђана приликом остваривања сопствених права.

Sastanak151021nslРуководиоци органа Општине Херцег Нови састали су се јуче са представницима Министарства јавне управе, дигиталног друштва и медија, у циљу оснаживања међусобне сарадње и унапријеђења партнерског односа, што има за циљ побољшање ефикасности рада органа локалне управе.