SaradnjaNSL120424Вршилац дужности директора Управе за некретнине мр Марко Булатовић се састао са предсједником Општине Херцег Нови, Стеваном Катићем и његовим сарадницима.

Они су одржали радни састанак на којем су разматрали могућности унапријеђења сарадње, те рјешавање текућих проблема од значаја за реализацију важних пројеката на територији Општине Херцег Нови.
Предсједник Општине Херцег Нови, Стеван Катић је похвалио досадашњу успјешну сарадњу са подручном јединицом Херцег Нови и истакао неопходност наставка квалитетне сарадње са Управом за некретнине указујући на значај хитног рјешавања предмета јер је управо рјешавање имовинско-правних односа у предметима предуслов за реализацију пројеката од изузетног значаја за грађане Херцег Новог.
Saradnja12042401“Општина Херцег Нови је позната као општина са богатим културним насљеђем и као таква је јако привлачна дестинација за инвеститоре. Ажурни катастарски подаци могу подржати инвестиције и развој пословања у општини пружајући транспарентност и сигурност инвеститорима. Такође, ажурне евиденције о власништву над некретнинама олакшавају процесе попут куповине, продаје и наслеђивања некретнина”, изјавио је вршилац дужности директора Управе за некретнине мр Марко Булатовић.
Састанку су присуствовали Мирјана Радусиновић, начелница подручне јединице Управе за некретнине у Херцег Новом, Јелена Поледица испред Дирекције за имовину и заступање, секретар за просторно планирање и изградњу Владислав Велаш и директор Агенције за изградњу и развој града, Александар Ковачевић.