zgrada OHN2024Дирекција за имовину и заступање објавила је Јавни позив за давање у закуп прикупљањем понуда, којим Општина Херцег Нови даје у закуп земљиште за потребе постављања привремених објеката типа угоститељска тераса, у складу са Програмом привремених објеката на територији општине Херцег Нови за период од 2024. године до 2029. године (“Службени лист ЦГ-општински прописи”, број 27/24).

Отварање понуда ће се одржати дана 30.08.2024. године у у великој Сали Општине Херцег Нови са почетком у 8,30 часова, ком отварању могу присуствовати понуђачи или њихови пуномоћници.
Уговори о закупу се закључују на период од 1 године, почев од 01.09.2024.године, са могућношћу продужења уговора непосредним путем, уколико се уговорне стране сагласе око битних одредаба уговора и уколико закупац не буде имао дуговања према закуподавцу. Уговори ће се продужавати на период од по 1 године, најкасније до 01.09.2029.године.
Један понуђач може поднијети понуду само за локацију која је у непосредној близини његовог пословног објекта, што ће Комисија посебно цијенити након отварања понуда. Комисија има право да тражи појашњења и додатну документацију од понуђача ради утврдјења свих потребних чињеница.
Право учешћа на јавном тендеру (прикупљање понуда) имају правна лица, која обављају угоститељску дјелатност у објекту испред којег је предвиђено постављање угоститељске терасе. Наведени понуђачи су дужни да доставе благовремену и комплетну документацију и доказ о уплаћеном депозиту у износу од 100,00 еура на жиро рачун Главног трезора Општине Херцег-Нови, број: 510-208-95, уз напомену да се уплата врши на име „депозита за учешће на јавном тендеру“.
Ближа обавјештења о локацијама које су предмет давања у закуп могу се добити у канцеларијама Секретаријата за просторно планирање и изградњу, или на број телефона 031-321-052/локал 516, а за питања која се односе на сам јавни позив могу се обратити на телефон: 031-321-052 локал 607 или непосредно у канцеларијама Дирекције за имовину и заступање у згради Општине Херцег-Нови, у вријеме пријема странака.
Детаљније о потребној документацији и условима учешћа у јавном тендеру у Јавном позиву.