naslovna24052023

Чланови и управа Фудбалског клуба Игало 1929 уклонили су вјештачку подлогу са помоћног терена чиме је отпочео пројекат реконструкције за који припремне радове финансира Општина Херцег-Нови, а набавку и постављање вјештачке траве као и система за наводњавање терена Фудбалски савез Црне Горе.

Земљане радове, уклањање других слојева и тампона као и постављање новог, обављаће компанија Ковачевић траде која је изабрана као најповољнија на тендеру који је Општина Херцег-Нови спровела у марту. Ријеч је о инвестицији вриједној 130.000 еура која је предвиђена Планом јавних набавки Општине Херцег-Нови за 2023. годину.

24052023aДо увођења извођача у посао, јуче су се чланови управе, стручног штаба као и играчи сениорске и кадетске селекције организовали и уклонили постојећу подлогу јер тај посао није био обухваћен пројектом, а уз помоћ привредника наредних дана она ће бити транспортована са Солила.

Фудбалски савез Црне Горе је, сходно споразуму о сарадњи са Општином Херцег-Нови и ФК Игало 1929, изабрао извођача који ће поставити систем за наводњавање, набавити и поставити вјештачку траву.

Подсјећамо да су  у сарадњи града и управе клуба, а за потребе главног стадиона, у претходном периоду реконструисане клупе за играче и делегате, набављена нова сједишта за трибине и постављена конструкција за медијске екипе.