VeteraniNSL270524Поводом десетогодишњице постојања клуба, на Шкверу је у организацији клуба Јадран ветерани одржан четврти међународни турнир мастерс серије за ветеране.

На турниру је учествовало 17 екипа из Италије, Холандије, Литваније, Словачке, Бугарске, Северне Македоније, Словеније, Хрватске, БиХ, Србије и Црне Горе, које су се такмичиле у две категорије. Првог дана турнир се играо по групама, док су другог дана одржани мечеви четвртфинала, полуфинала и финала.
Прво мјесто у категорији 40+ заузела је литванска екипа“Baltic Turtles”, док је прво мјесто у категорији изнад 30 година припало домаћину, екипи Јадран Ветерани, док је шесто мјесто заузела екипа Ветерани Бијеле.
За побједника турнира, екипа Јадран Ветерани играли су: Новак Јелић, Синиша Матијашевић (капитен), Бојан Суботић, Марко Дамјановић, Петар Станојловић, Матео Андријашевић, Стојан Симов, Миховил Мариновић, Слободан Славић, Филип Андрић, Дејан Чепрнић, Зоран Сладовић, Југослав Вучетић, Јанко Бијелић. Тренери: Ђуро Влаовић и Борис Обрадовић.
Дефиле такмичара на отварању су предводиле мале мажоретке клуба „Лили“, а у програму свечаног отварања учествовала је и Мјесна музика Ђеновићи.
Признања такмичарима су на завршној церемонији уручили потпредсједник Општине Херцег Нови, Милош Коњевић и помоћник сакретара за друштвене дјелатности и међународну сарадњу, Митар Кисјелица.
У категорији 40+ такмичиле су се екипе: „Amersfoort“ из Холандије, „Civitavecchia“ из Италије, „Мрож“ из Љубљане, „Инцел“ из Бања Луке, „Софиа Мастерс“ из Бугарске, „XBS Amateri" из Словачког града Шаморин, „Baltic Turtles“ из Виљнуса у Литванији и „Вардар Ветерани“ из главног града Сјеверне Македоније.
У категорији 30+: „Партизан Мастерс“ и „БГД“ из Београда, „Валис“ из Ваљева, „Вучко“ из Сарајева, „Шибеник“ из истоименог хрватског града, „Вардар Мастерс“ из Скопља, „Будва“, „Бијела ветерани“ и домаћи „Јадран Ветерани“.